• Dutch Users

  Nadat ik gisteren mijn match heb verloren lijkt het alsof ik ineens ongeveer 1000 managerpunten ben kwijtgeraakt, klopt dit wel want ik heb nooit eerder gezien dat er punten werden verloren?


 • Hoi @Lowieke-van-Gaaal_NL !

  Als ik zo naar de clubs kijk die je beheert doel je hiermee op clubslot 2 waar je met Manchester City speelt?

  Je bent met Manchester City van plek 1 naar plek 2 gezakt. Je hebt als doelstelling plaats 1 gekregen. Bij het niet behalen van je doelstelling kost dit je aanzienlijk managerpunten. Hierbij komt dan ook dat het de koppositie betreft, een positie waar je normaal gesproken (volgens mij) altijd wat extra punten krijgt.

  Oftewel, ja, dit is zeer goed mogelijk. De combinatie van dat je doelstelling ook plaats 1 is, kost je dit veel punten wanneer je niet eerste wordt.

 • Dutch Users

  @Vertrigo_NL

  Bedankt voor je reactie! Ja daar doelde ik op, het 2e slot. Ik dacht tot nu toe dat er in het slechtse geval 0 punten bijkwamen, niet dat je er kwijt raakte en ook niet zoveel, maar als je zegt dat het normaal is heb ik gewoon stomme pech natuurlijk.

 • Moderator NL

  @Lowieke-van-Gaaal_NL

  Het is inderdaad normaal dat je met een nederlaag wat managerpunten kwijtraakt als je ook nog eens zakt op de ranglijst. En al helemaal als je daarmee ook nog onder je doelstelling komt. Wanneer je eenmaal weer de eerste plek in handen hebt zal je zien dat je weer behoorlijk wat meer managerpunten zult hebben.

  @Vertrigo_NL Thanks :thumbsup_tone1: