ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@cassano90 Ne diyek
-
@mrtgll33 aga diyecek söz yok @osmancandar 'ın da dediği gibi maç çok zevksizdi ancak galatasaray o kadar oynadı oynadı atamadı aklıma ilk gelen maç kaç senesi hatırlamıyorum yine galatasaray oynayıp oynayıp fenerbahçe kontra atakta golü bulmuştu aklıma ilk o geldi
-
Siz 3.lük kavgası biz 1. duruma bak artık böyle her sene böyle alışın seneyede sampiyon besiktas koclar
-
@mehmet-cem-mc7 Lütfen tahrik edici sözlerden kaçınınız aksi taktirde ceza alırsınız.
-
@mehmet-cem-mc7 çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3 sıçrar demişler
-
@cassano90 polemiğe girmeyiniz
-
@Sosyokrat polemikle alakası yok ki basit bir cevap devamı olmaz ceza almaya niyetim hiç yok
-
@cassano90 :thumbsup_tone1:
-
@cassano90 2012 süper final maçını diyosun galiba golleri ziegler ve stoch atmıştı
-
@Bilocan-Bingul o da olabilir tam hatırlamıyorum ama o sezonlardı çünkü şike sürecinden dolayı kadro dağılmıştı bienvenu falan vardı muhtemelen o maç
-
Herkeze Günaydın.
-
Günaydın
-
Günaydınlar
-
Bilocan Bingul Turkish Usersreplied to cassano90 on 24 Apr 2017, 09:49 last edited by Bilocan Bingul 24 Apr 2017, 09:50
@cassano90 aynen 2012 yılı baya ilginç sistem vardı o sezon galatasaray normal sezonda 9 puan önümüzdeydi ama sistem gereği 9 puanlık fark başta 5 e inmişti gs üstüne orda ilginç puan kayıpları yapınca son maça kalmıştı fenerbahçe kadıköyde berabere kalıp şampiyonluğu kaçırmıştı
-
@Bilocan-Bingul aynen usta üzüldüm orada şampiyonluğu kaçırdığımıza ama kadromuzun o haliyle bile şampiyonluğa oynarken şimdi ki kadro ile gerilerde olmak hiç iç açıcı değil. stochlu bienvenulu kadro ile nerelerde iken van persieli sowlu lensli kadro ile nerelerdeyiz
-
Hayırlı Akşamlar
-
@Sosyokrat Sanada kardeşim
-
Hayırlı Akşamlar.
-
Hayırlı geceler
-
@cassano90 aynen kardeşim o dönemle bu dönem en büyük fark takımda 3 temmuz ruhu vardı ve hoca dahil herkes yüreğini ortaya koyarak oynuyordu şimdi ise gerek vizyon gerek hoca derken bu hallere geldik umarım eski günlere döneriz de gerçek Fenerbahçeyi ozaman görürüz
3877/12818