Problems with creating a crew


  • I am trying to create a crew but the game says that there is a wrong URL adress in either crew pic or crew home page. Did I do something wrong?

    PS.
    Can a facebook group be a homepage for a crew. If not what can be?

    PS2.
    Sorry for bad english if I made some mistakes :D

  • English Moderator

    Hi @przemky
    Yes, a facebook group can be a crew homepage as long as the URL is written correctly.
    The crew pic URL should be the URL of the image you want to use as the crew pic. And don't forget (http://)

    Try to put the correct URL addresses of the crew homepage and image correctly and give us feedback on it. But if you still have the error please post a screenshot of the error here.


  • Thanks for the support. I succesfully created a crew but now I can't upload a crew image or change the crew logo and the logo is a grey OSM image. When i change the crew image or logo it stays (the new photos) but when I refresh the page the old logo and there is nothing written as a crew image. Can you help or the game just needs time to change it?

  • English Moderator

    @przemky
    Please use the template below to report it as a bug;

    Login: (Login of the user with the bug)
    Account: (Slot1, Slot2, Slot3, Slot4)
    League number: (not mandatory if you don't know how to find it)
    Date & Time of the bug: (This should be as accurate as possible, for developers to check error logs)
    Platform: (Website PC/Mobile, Facebook, Android App, iPhone App, iPad App) ***
    Screenshots: (Full screen - URL and time should be presented)
    Bug step-by-step Description: (The ideal is that you describe all the steps you do to reproduce the error)
    ***For bugs related with the full website and Facebook versions, please add:
    Browser:
    ***For bugs related with the Android App and iOS App versions, please add:
    App Version:
    Brand/type device:
    OS version:


  • Login: przemky
    Account: I think it doesn't matter but in crew league I play with slot 1
    Time of the bug: From creating a crew (yesterday) to now
    Platform: PC Website and Mobile
    Screenshots: http://imageshack.com/a/img922/7554/FwLYVa.png
    http://imageshack.com/a/img923/5813/R8lIOR.png
    http://imageshack.com/a/img923/9942/WC00jY.png
    Bug step-by-step-description: When I'm trying to change the crew logo or image ang I copy and paste the URLs of the images and confirm the changes the game seems to accept it (Screenshot 1), but logo stays grey (Screenshot 2). When I refresh the page all changes reset and everything is as it was before I changed something (Screenshot 3). Is it possible that game "freezed" and doesn't want to accept the changes?
    Browser: Google Chrome
    Brand/type device: Huawei Y6II
    OS version: Android 6.0


  • Everything works fine now, so you can close the topic.:smiley:

  • English Moderator

    Nice to hear that everything works fine.:thumbsup:

Log in to reply
 

Looks like your connection to OSM Forum was lost, please wait while we try to reconnect.