MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY
-
Panowie później i tak wasze grupy startują w The Eagles Cup 3.0 2017 i część graczy ma do grania MŚ oraz właśnie MPP oraz każdy musi nabijać punkty....
-
Musicie zrezygnować z jakiejś ligi, ale to nie powinien być problem pamiętajcie, że przed nami jeszcze MP:)
-
@Stefan-Joptwojmać i tak rok w rok.zestarzejemy się szybciej grając w OSM
-
Turniejami polskiej społeczności są turnieje mistrzowskie organizowane przez Polski Personel, czyli:
- Mistrzostwa Polski Grup
- Mistrzostwa Polski Par
- Indywidualne Mistrzostwa Polski
- do tego dojdzie Puchar Polski Grup.
Celem jest aby mistrzostwa MPG, MPP, MP na siebie nie nachodziły (w tym roku turniej WCC mocno się przeciągnął ale ustawimy terminarz na rok 2018 bardziej optymalnie). Puchar Polski Grup będzie turniejem bardzo mało konfliktowym z innymi ligami, będzie trwał kilka miesięcy w postaci kilku krótkich lig dla jednego (w każdej lidze innego) członka grupy - szczegóły wkrótce.
Wszystkie inne turnieje to zabawy towarzyskie, organizowane przez indywidualne osoby lub grupy.
-
@Łukasz-Kowalski wszystko ładnie wyjaśnione mistrzu.tylko nadal nie wiemy przeciw komu zagramy w MPP
-
My też jeszcze nie wiem, przygotowujemy się do losowania także cierpliwości:)
-
@huzar-shakir said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
@Łukasz-Kowalski wszystko ładnie wyjaśnione mistrzu.tylko nadal nie wiemy przeciw komu zagramy w MPP
odbędzie się losowanie na żywo przez portal youtube, @ToomAnyWays je przeprowadzi.
**Wstępnie zrobimy to we czwartek ok godziny 21... potrwa ok 20-30 min.
na forum zostanie wrzucony link ok 30 min wcześniej, by każdy mógł dołączyć, równo o 21 nastąpi losowanie online
by obejrzeć live chyba nie trzeba się logować do youtubepo transmisji, wrzucony będzie link z nagraniem na forum, by wszyscy mogli obejrzeć**
regulamin losowania pojawi się wraz z linkiem do transmisji
-
@Łukasz-Kowalski super .poczujemy się jak w realu
-
@Łukasz-Kowalski
Super sprawa browar i będziemy oglądać -
@Łukasz-Kowalski trochę osób to obejrzy niech Toom doda z 2-3 reklamy to na piwo dla pimusa zarobi
-
Jeśli dało by się można przeznaczyć na kupony promocyjne z reklam. Kody by dostała pierwsze 3 pary lub zwycięska para w Mistrzostw Polski Par. Tylko niech każdy obejrzy reklamę. Podejrzewam że w tedy by było jeszcze więcej chętnych w przyszłym roku oraz w następnych imprezach.
-
@MatysGFC said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
@Łukasz-Kowalski trochę osób to obejrzy niech Toom doda z 2-3 reklamy to na piwo dla pimusa zarobi
to na pewno nie będą takie ilości osób, także nie kombinujmy
-
@huzar-shakir said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
@Damiś27 abedziesz sponsorowac monety ???
Widzę że nie czytałeś mojego postu.
-
@Łukasz-Kowalski A ktoś zna stawki za reklamy? Nawet jak będzie to 100 osób a za reklame wpadnie przykładowo 40gr to wystarczy na 1000 monet a to już jest jakaś zachęta. Ale nie mam pojęcia jakie są stawki za te reklamy, moze jest to tylko 1 grosz więc nie ma co robić cyrku, ale podejrzewam że w transmisjach online za reklame jest więcej płacone, mogę się mylić. Musiałby się wypowiedzieć ktoś kto się orientuje w temacie.
-
@Hustin-Doffman Można zbierać na nagrody na turniej MP zawsze będzie więcej chętnych. :)Myślę że nawet 100 monet by było, zawsze coś.
Zawsze można spróbować