MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY
-
@Pawellus said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
@Łukasz-Kowalski - Jeśli moje skromne zdanie jakoś się liczy, to też jestem za tym, aby między zakończeniem aktualnych lig MPG, a rozpoczęciem MPP było przynajmniej kilka dni przerwy.
MPP wystartuje w trakcie 5 rundy MPG. Ligi retro w niczym nie wadzą MPG, nie ma przy nich dużo roboty i kosztów.
-
Da radę podać datę, nie chciałbym trzymać wolnego konta, ani też rezygnować w trakcie ligi. Jeśli będzie dokładna data to można wybrać odpowiednio długą ligę i zagrać MPP z marszu bez przerw. Proponuję 18 albo 25 czerwiec i wtedy będzie wszystko jasne
-
Spokojnie. Łukasz pisał, że dziś będzie wiadomo. Trzymajcie konta. Musicie zrozumieć, że zapisanych jest bardzo dużo osób. W pierwszym poście macie napisane mniej więcej kiedy, przedłużyły się zapisy więc i start musi się przesunąć o ten czas tak +-
-
Gdzie niby widzisz zapisanych bardzo dużo osób ? Zapisały się , o ile się nie mylę ,łącznie 32 pary - czyli 64 osoby , w tym 1 para zagraniczna . Zatem z Polski będzie 31 par ( 62 osoby ). Nie osiągnięto zatem nawet zakładanej początkowo liczby 48 par. Robisz różne zestawienia i statystyki , więc policz ile procent polskiej społeczności OSM stanowią 62 osoby , i czy to jest dużo .
-
@Cezarro said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
Gdzie niby widzisz zapisanych bardzo dużo osób ? Zapisały się , o ile się nie mylę ,łącznie 32 pary - czyli 64 osoby , w tym 1 para zagraniczna . Zatem z Polski będzie 31 par ( 62 osoby ). Nie osiągnięto zatem nawet zakładanej początkowo liczby 48 par. Robisz różne zestawienia i statystyki , więc policz ile procent polskiej społeczności OSM stanowią 62 osoby , i czy to jest dużo .
Nie możemy na każdego czekać z ligą, Łukasz dziś poda termin jak już pisał, nie szukajcie sensacji i uzbroicie się w cierpliwość.
-
@Stefan-Joptwojmać Jasne.Wystarczyło wcześniej zostawić jeden slot.
-
@huzar-shakir said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
@Stefan-Joptwojmać Jasne.Wystarczyło wcześniej zostawić jeden slot.
Nie mam z tym problemu , mam 2 wolne konta :slight_smile:
-
Łukasz już napisał że w trakcie 5 rundy MPG , czyli min za 18 dni . chciałem tylko trochę dokładniej bo może to być nawet za 28 dni a wtedy można już zagrać jakąś ligę.
-
MPP 2017
Start: 12 czerwiec (poniedziałek)
Losowanie: testuję programy do transmisji live, jeśli będzie kiepsko, postaram się o nagranie z losowania
-
@Łukasz-Kowalski na 6 grup gramy? Może tak żeby z jednej pary nie było na siebie trafić w 1 rundzie
-
@Łukasz-Kowalski byłoby super ruszyć po 10 teraz jaka liga ?
-
@maloba said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
@Łukasz-Kowalski byłoby super ruszyć po 10 teraz jaka liga ?
\ruszamy 12 czerwca, gramy w retro
-
Jeśli jest jeszcze opcja się zapisać i jest ktoś chętny ze mną zagrać to mogę pyknąć
-
@Hustin-Doffman napisz do gracza @kloppo21, pisałem z nim i chciał się zapisać ale nie miał pary. To polak, więc śmiało pisz po polsku, najlepiej na priv bo coś wspominał że ostatnio miał problem z dostepem do forum. To jego profil:
http://pl.onlinesoccermanager.com/Users/15552554/Profile. -
jest jeszcze parę dni na kilka par do kompletu 36 par
-
Więc jeśli jeszcze można to anonsuję:
Hustin Doffman http://pl.onlinesoccermanager.com/Users/574102854/Profile
klosek http://pl.onlinesoccermanager.com/Users/7707497/Profile -
@Łukasz-Kowalski zrób live na yt.