Ekiple İlgili Sohbet
-
Sa ekip savaşı arayan bana ulasabilir
-
8-22
-
@mrtgll33 said in Ekiple İlgili Sohbet:
Ekipler sıralamasında güncel durum olarak RO MANIA hegemonyasına son vermiş bulunuyoruz
Ekipler sıralamasında puanlar güncellenmediği için böyle bir tablo ile gösterdim
TÜRK'e zirve Yakışır. -
@mrtgll33 said in Ekiple İlgili Sohbet:
Ekipler sıralamasında güncel durum olarak RO MANIA hegemonyasına son vermiş bulunuyoruz
Ekipler sıralamasında puanlar güncellenmediği için böyle bir tablo ile gösterdim
Tebrikler. Asıl yerimiz burası..
-
Oyunda çok iyi ekiplerimiz var bu çok iyi birsey
ama böyle diğer ekiplerde kendilerini gösterseler gelişme katetseler fena olmazdı
bu gibi ekiplere destek çıkmak iyi olur -
Crews Nostalgia Tour VI
Kayıtları başlamıştır.
Katılmak isteyen ekipler 2 menajerini gönderebilir.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/21714/crews-nostalgia-tour-vi-english-only/2
-
TURKISH NATIONAL TEAM EFSANE SAVAŞÇILARININ SAKARYA BULUŞMASI
-
Red Devils ekibi olarak ekip savaşı arıyoruz.90. Sıradayız.
İlgilenenler bana ve @cassano90 ' a mesaj atabilir.
İyi oyunlar -
@sultangazililer1 Eşit sayılarda da öndeyiz kardeşim, diğer üyelerimiz dahil olacaklar. Müsait olamadılar gün içinde.
Ekiplerin aldığı sonuçlar belirleyen sistem ekip savaşları puan çizelgesidir, GB bunu yeni sistem ile güncellerse zaten her ay takibi yapılır bizde isteriz
Ama zirvedeysek yıllardır, saygı duyunulması normaldir. Söz meclisten dışarı
-
@mrtgll33 Senin bu cevap verme arzuna hayranım murat'cim yorumu eksiye çekmiş sizinkiler kötü birşey demek istemedim ben ama şöyle derler saygı bekliyorsan saygı duymak zorundasın tekrar başarılar 1. Sırada devam etmeniz dileğiyle
-
@sultangazililer1 Biz kime saygı duyup duymayacağımızı çok iyi biliriz, ekip lideri olarak ekibi temsilen yazmam çok normal
Romania daha önceden de arkadan geliyordu, biz ilk defa zirvede değiliz Darısı tüm Türk ekiplerine. İsmimiz yeter :flag_tr:
-
Arkadaşlar sizce de saçma bir tartışma değil mi? Ferhat benim patronum. Ekip liderim. Murat sevdiğimiz bi arkadaşımız. Uzatacak bir durum yok bana kalırsa. Gereksiz gerginlik. Benim düşünceme göre de puan sıralaması mantıksız ve ekiplerin gerçek durumunu göstermiyor. WCC gibi turnuvalar, ulusal ekip savaşları vs. ekiplerin gücünü gösterir. Bu düşünceyi de eminim Murat da Arda da Yusuf da Ferhat da diğer herkes de paylaşır. Şu an en iyi ekip kim diye sorsanız bakacağımız yer WCC olacak ve son şampiyonu göstercez. Yani FURIA yı.
Ancak menajer puanına göre de ekiplerin sıralaması yapılıyor ve yıllardır Best of Turkey ilk ikide. Türkiye'nin ve dünyanın en çok menajer puanına sahip isimler bu ekipte. Göze hoş gelen bi durum. Gurur duyulası bir durum. Ben de herhangi bir Türk menajer gibi bu durumdan ötürü gurur duyuyorum. Neden Romanyalılar birinci olsun veya İtalyanlar. Birinci bizden olsun. Dalgasını da biz geçelim kavgasını da biz edelim. İstikrardan ötürü de saygı duyuyorum.
Arada bazen tartışmalar olsa da saygıyı yitirmemek gerekiyor diye düşünüyorum. Kim daha iyi tartışması tabiki olur olacaktır. Buradaki her Türk ekibi en iyisi olduğunu iddia edecektir ki çok normaldir. Nasıl ki üç büyük kulübün her birinin buna Trabzonu da katabiliriz sürekli kendilerini en iyi olarak görmesi gibi. Açık konuşayım ben kendim için hangi ekipteysem o ekibi platformdaki en iyi ekip olarak görürüm. Mütevazı asla değilimdir Herkesin de böyle olması çok normal.
Dalga geçebilmeyi ve doğru şekilde rekabet edebilmeyi öğrenmeliyiz.
-
Arkadaşlar CNT VI turnuvası hakkında bilgilendirme yapılmıyormu? Türk forumlarında nereden takip ediyorsunuz?
-
2 grup var ve 6 ekibimiz katılmış, 5 ekibimiz aynı grupta. Şansızlık