Rekordy i Sukcesy
-
@dovco_handf oto moj rekordowy transfer z tego weekendu
A tak obecnie wyglada moja linia ataku w tej lidze (Wiliams zakupiony za 102 mln)
-
@łukasz-wierzbowski Brawo
Dziś wieczorem w Top Liga 2019:
Javi Martínez FC Bayern München Melbourne Victory Pom 1 16,3m 40,6m 18:03
Lewandowski FC Bayern München Pyramids Nap 1 22,6m 56,3m 16:05A w moje lidze numer 59 takie hity:
Cork Young Boys Al Jazira Pom 32 20,6m 50,5m 16:06
Álvarez Y. Young Boys Al Ain Obr 32 20,1m 50,2m 04:10 -
@dovco_handf W Top Lidze było nieco więcej fajnych transferów Ja się cieszę, że pozbylem się drewniaka Mandzukica.Liczę też iż w ostatnich symulacjach transferowych coś zejdzie.Dziś np.mialem fajny dzień w chinach.Zarobione okolo 380 milionów.Dla odmiany w USA nic.
-
A u mnie dziś nie spektakularne transfery, tylko 3 minuty które wstrząsnęły przeciwnikiem
-
@łukasz-rutek Ciekawe... mi wczoraj również przytrafiła się taka historia
-
Niecałe 2,5 roku gry i udało się!
Niedawno świętowałem setny sezon, teraz udało się osiągnąć setny cel
A niebawem zapewne 100% dominacji -
@pawełfurmański Lata temu o takie dokonania było trudniej.Rzadko kto w 2,5 roku zagrał w 100 ligach.Wtedy bez super biletów nie istniałeś.Teraz jest łatwiej jeśli o ten aspekt chodzi,można za Free grać na 4 slotach,ale trzeba pogratulować wyniku.Należy mieć jakiś dar do.tej gry żeby osiągnąć to co ty W tak krótkim czasie.Graty
-
Dzięki
To prawda teraz jest o wiele łatwiej. Niestety dotychczasowa większość lig w jakich zagrałem nie były zbyt wymagające. Można w zasadzie powiedzieć że na serio i na poważniejszym poziomie zacząłem grać dopiero w 2019 roku, więc o kolejną setkę będzie znacznie trudniej -
@pawełfurmański Pięknie się rozwijasz. Przed tobą cała przyszłość w OSM .
-
W końcu udało mi się osiągnąć top100 oraz magiczną liczbę 100k pkt Oczywiście duży wpływ tutaj miały eliminacje do WC i dobre wyniki punktowe.
1. Top 91 Świat i 100k pkt
2. Top 2 w Polsce
3. Podczas ostatniej ligi po raz kolejny niepokonany w lidze
rankingowej
4. Póki co16 Mistrzostw z rzędu na slocie rankingowym, ale tutaj rekord jeszcze otwarty i systematycznie będę starał się nabijać kolejne
-
@tristan1982 Powonieneś zmienić nazwę użytkownika na Terminator OSM .
-
@tristan1982 Wielkie gratki
-
@tristan1982 brawo wielki szacun
-
@Łukasz-Wierzbowski @Mati-Colchoner @Dovco_HandF
dzięki
teraz pozostaje walka by utrzymać się w top100 -
@tristan1982 Gratuluję Czekamy na Twoje następne rekordy
-
Taki oto dzis przytrafil mi sie mecz w WCC
-
@łukasz-wierzbowski 100% skuteczność, piękne .
-
Ostatni mecz w.mojej drugiej lidze Polskiej.
Już nie o wynik chodzi ,a o liczbę strzelonych goli przez Aquero.7.Jest to mój osobisty rekord. -
Braciak zrobił sobie dominację i się nie pochwalił
Brawo @czarnykotlet