Rekordy i Sukcesy
-
Wczoraj na zakończenie bitwy rankingowej z inna polską grupą, po raz pierwszy udało mi się wygrać mecz z ich liderem jednocześnie:
- grając na wyjeździe
- otrzymując czerwoną kartkę (13')
- mając gorsze statystyki
- posiadając 100% skuteczność
To taka inna "poczwórna korona"
Bilans AMP w bitwach to jak na razie 9:1 (wygrane:przegrane). A w tej bitwie fantastycznie zagrali wszyscy:
@PawełPaweł, @Majkelowich, @ParabellumSroka, @Budyn184
-
@Pansushe Graty, roznieśliście w puch TOP Italii! .
-
@Rusewicz 12:0! Gratki! Jeden z najwyższych wyników jakie widziałem. Jakim ustawieniem grałeś, Marcinie? 433a?
-
@Dovco_HandF 433B, malo tego gralem slabszym garniturem bo reszta odpoczywala, ciekawe czy moglby byc wyzszy pierwszym skladem ; p
-
@Rusewicz said in Rekordy i Sukcesy:
malo tego gralem slabszym garniturem bo reszta odpoczywala,
Może właśnie dlatego, że grałeś wypoczętymi rezerwami - jeszcze raz gratki, piękny wynik
-
Całkiem fajnia ta bitwa rankingowa fakt że 2 miejsce ale bez straty gola to całkiem niezły wynik
-
Dzisiaj wpadło 2000 coinsów za ukończenie wszystkich lig w Europie
-
@ToomAnyWays mi zakoncza sie za 10 dni i tez wpadnie 2k tylko ze pojawilo sie info od osm o nowych ligach w grze wie ktos moze od kiedy wejda i czy to w jakis sposob zakloci dotychczasowe osiagniecia?
-
@Łukasz-Wierzbowski
Na razie tak to wygląda jak masz na100% zaliczony świat:
Po dodaniu nowych lig, na mapie świata tak to się zmieniło:
-
@Łukasz-Wierzbowski Dzień przed udało się
-
@Dovco_HandF @ToomAnyWays mi niestety się nie uda... ligi już są na mapie więc moja walka o dominację się wydłuży
-
@Dovco_HandF za dodatkowo powstałe ligii nie dostanie się jednak coins .W Azji dograłem Kuwejt i kolejnego 1000 nie było
-
@Wojtyn84 said in Rekordy i Sukcesy:
No tyle karnych to ja w życiu nie strzelałem
Taka wygrana cieszy szczególnie
-
Dziś nad ranem wydarzył mi się taki rekordowy transfer z klubu do komputera za 156 mln:
-
@Dovco_HandF said in Rekordy i Sukcesy:
Dziś nad ranem wydarzył mi się taki rekordowy transfer z klubu do komputera za 156 mln:
Dzięki temu mogłem dokonać zakupu z Listy Transferowej od komputera za rekordową sumę 159 mln, bez wspomagania monetami. (To samo zdjęcie, następny transfer z Rennes do Trapani)
-
Dzięki temu mogłem dokonać zakupu z Listy Transferowej od komputera za rekordową sumę 159 mln, bez wspomagania monetami. (To samo zdjęcie, następny transfer z Rennes do Trapani)
Kwoty transferów naprawdę imponujące, ale chyba nieco przepłaciłeś za tego Kroosa ? Raczej nie jest aż tyle warty.
-
@Cezarro No nie wiem, raczej kupiłem go po normalnej cenie na TL-u... zresztą próbuję go odsprzedać