Rekordy i Sukcesy
-
@Dovco_HandF 433B, malo tego gralem slabszym garniturem bo reszta odpoczywala, ciekawe czy moglby byc wyzszy pierwszym skladem ; p
-
@Rusewicz said in Rekordy i Sukcesy:
malo tego gralem slabszym garniturem bo reszta odpoczywala,
Może właśnie dlatego, że grałeś wypoczętymi rezerwami - jeszcze raz gratki, piękny wynik
-
Całkiem fajnia ta bitwa rankingowa fakt że 2 miejsce ale bez straty gola to całkiem niezły wynik
-
Dzisiaj wpadło 2000 coinsów za ukończenie wszystkich lig w Europie
-
@ToomAnyWays mi zakoncza sie za 10 dni i tez wpadnie 2k tylko ze pojawilo sie info od osm o nowych ligach w grze wie ktos moze od kiedy wejda i czy to w jakis sposob zakloci dotychczasowe osiagniecia?
-
@Łukasz-Wierzbowski
Na razie tak to wygląda jak masz na100% zaliczony świat:
Po dodaniu nowych lig, na mapie świata tak to się zmieniło:
-
@Łukasz-Wierzbowski Dzień przed udało się
-
@Dovco_HandF @ToomAnyWays mi niestety się nie uda... ligi już są na mapie więc moja walka o dominację się wydłuży
-
@Dovco_HandF za dodatkowo powstałe ligii nie dostanie się jednak coins .W Azji dograłem Kuwejt i kolejnego 1000 nie było
-
@Wojtyn84 said in Rekordy i Sukcesy:
No tyle karnych to ja w życiu nie strzelałem
Taka wygrana cieszy szczególnie
-
Dziś nad ranem wydarzył mi się taki rekordowy transfer z klubu do komputera za 156 mln:
-
@Dovco_HandF said in Rekordy i Sukcesy:
Dziś nad ranem wydarzył mi się taki rekordowy transfer z klubu do komputera za 156 mln:
Dzięki temu mogłem dokonać zakupu z Listy Transferowej od komputera za rekordową sumę 159 mln, bez wspomagania monetami. (To samo zdjęcie, następny transfer z Rennes do Trapani)
-
Dzięki temu mogłem dokonać zakupu z Listy Transferowej od komputera za rekordową sumę 159 mln, bez wspomagania monetami. (To samo zdjęcie, następny transfer z Rennes do Trapani)
Kwoty transferów naprawdę imponujące, ale chyba nieco przepłaciłeś za tego Kroosa ? Raczej nie jest aż tyle warty.
-
@Cezarro No nie wiem, raczej kupiłem go po normalnej cenie na TL-u... zresztą próbuję go odsprzedać
-
Chyba rozpocznę nową kategorię rekordów. Rozgrywki ligowe plus kontynuację w pucharze mistrzów.
W takiej konfiguracji liga 18-zespołowa plus Puchar mistrzów osiągnąłem wartość kadry over 3,5 mld
wyjściowa "11"
formacja 433
Liga: 18-zespolowa + puchar mistrzów
Napastnicy: 149+136+125=410
Pomocnicy: 140+138+118=396
Obrońcy: 147+129+126+119=521
Bramkarz: 138
Razem: 1465
Średnia wyjściowej 11tki: 133grając w tej konfiguracji rozgrywek , w każdej formacji osiągnąłem rekordowe skille zawodników.
Rekordowe transfery:
Dla Ciekawostki mega wartość kadry mojego rywala z finału z którym poległem.
jego kadra:
dla porównania:
-
@tristan1982 said in Rekordy i Sukcesy:
Chyba rozpocznę nową kategorię rekordów. Rozgrywki ligowe plus kontynuację w pucharze mistrzów.
W takiej konfiguracji liga 18-zespołowa plus Puchar mistrzów osiągnąłem wartość kadry over 3,5 mldI to jest nowe wyzwanie dla nas! Brawo @tristan1982
-
Nie wiem gdzie to wrzucić, więc wrzucę tu . Chyba nigdy nie udało mi się wygrać w taki sposób z przeciwnikiem, który wziął obóz. Dodam jeszcze, że nasze jedenastki pod względem jakości były bardzo podobne. Niby czerwo na początku wjechało, ale to i tak trochę dziwne
-
@m-rebizant Akurat w tym przypadku nie ma nić dziwnego w postaci wygranej 5:0 u siebie przy 18 strzałach twoich i tylko 1-dnym rywala. Posiadane piłki też miażdżące po twojej stronie. Skteczność masz na wysokim poziomie. Ustawienie rywala na wyjazd 433 bez sensu, gdyby było 451, 541, 5311 wynik nie byłby tak wysoki. Ja się dziwię, że TYLKO 5:0 wygrałeś, bo rywal bardzo słabiutki taktycznie, no i ten pech z czerwonym kartonikiem do tego Ale mimo wszystko gratki za wygraną z obozem w imponującym stylu .
-
@m-rebizant said in Rekordy i Sukcesy:
Nie wiem gdzie to wrzucić, więc wrzucę tu . Chyba nigdy nie udało mi się wygrać w taki sposób z przeciwnikiem, który wziął obóz. Dodam jeszcze, że nasze jedenastki pod względem jakości były bardzo podobne. Niby czerwo na początku wjechało, ale to i tak trochę dziwne
Pamiętałem moje zwycięstwo 5-0 przeciwko obozowi treningowemu