Rekordy i Sukcesy
-
Miażdżące 6 minut 51' 52' 53' 56'
-
Hat-trick Mane w 3 minuty w rzeczywistości również zrobił coś takiego, jeszcze za czasów gry w Southampton. OSM taki realistyczny
-
Szczelna obrona w tym sezonie, 38 meczy i tylko 5 straconych bramek , cel (miejsce 16) wykonany z nawiązką
-
@Byku-Duma-Warmii said in TOP 100-2020:
Poproszę 10900 pkt za Stany Zjednoczone . Dzięki
Gratulacje! Złamałeś dychę! Mega-wyczyn
-
@Dovco_HandF
Dzięki bardzo, trochę niestety zawaliłem końcówkę sezonu, bo wynik mógłby podchodzić nawet po 12 tys. pkt. Ale najważniejsze, że pękła magiczna bariera 10 tys. pkt -
Mój osobisty mały rekord w wartości kadry zespołu osiągnięty nieoczekiwanie w Super Liga AMP #3 Anglia :
-
Zauważcie, że w latach 2017-2020 przed @Byku-Duma-Warmii, tylko jedynie i wyłącznie @Magic-89 udało się uzbierać w lidze ponad 10 tysięcy punktów, obaj panowie bryluję w PAM .
-
@Dovco_HandF W zeszłym roku udało się jeszcze @cogito
-
@Magic-89 said in Rekordy i Sukcesy:
@Dovco_HandF W zeszłym roku udało się jeszcze @cogito
Prawda, nie dowidziałem Wybacz @cogito! Rzeczywiście w ostatnich trzech latach tylko trzech menadżerów sięgnęło nieba i pobiło 10 tysięcy punktów w jednym sezonie: @Magic-89 i @Byku-Duma-Warmii, obaj z PAM oraz @cogito z HPL! Po jednym takim wyniku na rok. Jesteście wielcy. W wersji 3.0 jest o to niezwykle trudno.
-
@mihau1878 said in Rekordy i Sukcesy:
@Daxidoo said in Rekordy i Sukcesy:
Normalnie ślepy jestem @pb1984 i ww. trójka to nasza chluba i duma potyczek ligowych .
-
@Dovco_HandF ja poprawiłem dopiero tabelę po poście @Daxidoo
@pb1984 nie ma w klasyfikacji TOP100 i przegapiłem ten wynik z 30 czerwca
-
Ahh co to była za liga. Niewiele zabrakło do 10k punktów - może gdyby w lidze było dwóch aktywnych menedżerów więcej lub gdybym raz nie dał się wyprzedzić rywalowi przez mój gorszy bilans bramkowy to może udałoby się osiągnąć historyczny sukces, no ale trzeba zadowolić się tym co jest.
Ogólnie liga bez porażki, chociaż @Phellipe_5 przez większość ligi czaił się za plecami, raz mnie wyprzedził mając lepszy bilans bramkowy, ale wszystkie 3 mecze ze mną przegrał, łącznie z najważniejszym, czyli finałem pucharu. Na początku była pełna liga, ale z czasem zaczęło to się wykruszać, chociaż w trakcie ligi kilka osób dołączyło. Ostatecznie zostało 14, w tym 11 aktywnych.
Na ligę poszły spore wydatki - na pewno ponad 1300 monet. Chyba drugi raz w życiu wziąłem 6-te zgrupowanie za 500 monet. Do tego standardowe wydatki na transfery, sparingi czy 100 monet za legendę Giggsa XD.Do tego wszystkiego wygrałem mecz 7-2 z gościem, który wziął na mnie zgrupowanie, grając w 10 od 49 minuty po czerwonej dla Oblaka, mając wynik 7-1 do przerwy, a wszystkie bramki padły przed czerwoną kartką
-
@ToomAnyWays Super wynik, Michał!
-
@ToomAnyWays
Gratulacje, przejść całą ligę bez porażki to sporo osiągnięcie. Coraz trudniej to osiągnąć przy obecnym silniku gry, gdzie zdarzają się czasem dziwne wyniki. -
@Ochowiak said in Rekordy i Sukcesy:
Polish Legends pierwszą polską grupą w TOP 50!
Dodatkowo odniesione zwycięstwo numerBrawo Mistrzowie
-
@Ochowiak said in Rekordy i Sukcesy:
Polish Legends pierwszą polską grupą w TOP 50!
Dodatkowo odniesione zwycięstwo numer
gratulacje