Rekordy i Sukcesy
-
@Dovco_HandF
w Polskiej społeczności w wersji 2.0 mój wynik był najwyższym odnotowanym , chyba że się mylę, ale to nie ma znaczenia Teraz jest 3.0 nowy rozdział i nowe rekordy
@mrtgll33
Gratuluję
@maloba
Piękne osiągnięcie -
@Mateusz-Lambert Nie ma co do tego wątpliwości, sam go pamiętam :ok_hand_tone1:. Nie możemy go jednak pokazać i to jest ból. Nie wiem jak to się stało. Przecież gdzieś musiał być jakiś screen... :thinking:.
-
@huzar-shakir na 2-3 sie nie da musisz kilka rozegrac , najpierw trzeba tez znalezc lige . mialem za cel 100% dominacji terazmoge grac cale ligi i skopac Ci w ktorejs dupsko
-
@Dovco_HandF Tez o tym pomyslalem zeby wszedzie zaliczyc Mistrza i puchar . Ale to juz zadanie na kilka moze nawet kilkanscie lat .
-
- Rekord wygranej z przeciwnikiem który wziął zgrupowanie, a ja bez zgrupowania.
Wczorajszy wynik z graczem co ma na głównym koncie około 1 300 meczy, czyli więcej niż ja.
Nie widziałem takiego tu rekordu więc zaczynam. Możliwe że miałem wyższy wynik, ale już nie pamiętam. Był to 6 zgrupowanie przeciwko mnie w tej lidze i pewnie to nie ostatnie.
- Rekord wygranej z przeciwnikiem który wziął zgrupowanie, a ja bez zgrupowania.
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
@Damiś27 Wynik piękny.Patrząc jednak na Twoją i rywala kadrę,prawie 300 milionów na Twoją korzyść plus mniejsze zmęczenie u zawodników-w zasadzie przeciwnik obozu nie musiał brać.Bez szans,kadrowo i taktycznie.
Wczoraj miałem dużo słabszą kadrę Dziś wydałem z około 150 mln więc pewnie miałem z 70 mln mniej Zgadzam się że nie potrzebnie wziął zgrupowanie, bo 5-1 to nie był mój najmocniejszy skład i nie zagrałem jakoś mega ofensywnie i może szkoda bo wynik by był jeszcze wyższy
-
@Damiś27
Pamiętam moją największa wygraną z rywalem, który wziął zgrupowanie. Skończyło się 4:1, ale także byłem zadowolony, że wygrałem z gościem ze zgrupowaniem i to tak pewnie . -
To i ja wkleję coś nowe konto nowy rekord Miałem dać na końcu sezonu, ale po czekać jak za niedługo zaczynają się MPP
Początek kolejki, gość zgrupowanie i rezygnacja (bez czerwonej kartki) -
@Mateusz-Lambert
Forma jest,chcesz nas postraszyć? -
@Mateusz-Lambert To lepszy od mnie Ps. najszybciej straciłem rekord miałem go całe 2 godziny. Mogłem zagrać bardziej ofensywnie.
Gratulację Wiadomo dlaczego zagrasz z @ciamajda w MPP. Powodzenia -
@pimus1910
Nie straszę, każdy się chwali to i ja postanowiłem wiesz że różne rzeczy się dzieją na takich turniejach. -
@Mateusz-Lambert ze screena wynika iż bot wziął obóz.zapewne jednak rywal zwiał
-
@Mateusz-Lambert
co fakt to fakt obyśmy wam dorównali