Rekordy i Sukcesy
-
Dziś rekord transferowy z botem. Najsłabsza drużyna z Pucharu Zwycięzców bez menadżera, kupiła ode mnie skrzydłowego za 221 mln.
-
@daroo933 said in Rekordy i Sukcesy:
Kolejny niesamowity rekord @damśli7 🤩🤩🤩
Gratulacjona! @damśli7 Rzutem na taśmę zdobywasz ostatni wysoki wynik punktów menadżerskich i jako jedyny w historii Polskiego OSM zapisujesz się jako menadżer z pięcioma wynikami powyżej 10 000 punktów!
-
@dovco_handf brawo brawo @damśli7 to na prawdę topowy gracz w Polsce osiągnąć taki wynik to na prawdę ciężka sprawa
-
@daroo933 said in Rekordy i Sukcesy:
@dovco_handf brawo brawo @damśli7 to na prawdę topowy gracz w Polsce osiągnąć taki wynik to na prawdę ciężka sprawa
To jeden z najlepszych graczy, jacy grają w OSM, nie tylko spośród polskich graczy, moim zdaniem i bardzo sympatyczny człowiek, tak po za tym.
-
Wczoraj zakończyła się bitwa na szczycie pomiędzy PAM HPL. Dzięki „informatorowi” miałem zaszczyt prześledzić ten zacięty bój dwóch czołowych Polskich grup, a że nie jestem psem ogrodnika, ba nawet ogrodnik ze mnie żaden, to chcę podzielić się nią z Wami, bo działo się, oj się działo.
Takie wydarzenie to jak biały kruk w kolekcji, rzadko zdarza Nam się bitwa na „terenie kraju”, dlatego proponuję, aby każdą taką bitwę tutaj publikować dla potomnych.
Bohaterowie:
PAM HPL
Brawo!!!
-
Strasznie zacięta bitwa! Gratulacje PAM , brawo HPL . Czekamy na kolejne, zacięte starcia w waszym wykonaniu.
-
@dovco_handf dziwne graliśmy dwie bitwy z pl gdzie wygraliśmy i nie było wzmianki na forum a tutaj nagle wielkie larum bo przegraliśmy trzema punktami czyli minimalnie ale dlaczego jest taki larum ktoś się cieszy z tego że pokonali nas to znaczy że to jest wielki sukces dla tej ekipy
-
Bardzo dobra bitwa gratulacje dla PAM. Mam nadzieję, że będzie okazja na rewanż
-
@dino-ligenza faktycznie rzadko się zdarzają bitwy pomiędzy Polskimi ekipami. Dla HPL była to dopiero 5 bitwa tego typu i pierwsza przegrana. Brawo dla PAM za zwycięstwo po zaciętej walce! Możnaby było utworzyć osobny wątek dla takich bitew. Wszystkie grupy podzieliłyby się swoimi wynikami. Dla przypomnienia wstawiam pozostałe szybkie bitwy HPL z Polskimi ekipami:
-
@sniki26 znowu szukasz drugiego dna i zwady? Dość często ostatnio. Porażka to porażka, czy to będzie 3 pkt, czy 30 Gdyby był remis i pojedynek na strzelone bramki także PAM by wygrała
Niemniej to była mega zacięta bitwa, często padały wcale nieoczywiste wyniki. Obie grupy grały na maksa, dzięki czemu wynik do końca był niepewny, w meczach padało wiele goli, widać nikt z nas nie oszczędzał swoich zawodników. Oby więcej takich bitew, które dodają dodatkowego smaku do rywalizacji
Gratulacje dla oponentów za walkę do końca i sprawiedliwe mecze Dobrze się grało tą bitwę, no cóż jak to mówią wygrał lepszy w danym momencie, ale na pewno pokazaliście się z bardzo dobrej strony -
@wojtyn84 no widzisz, aż 5 bitew wygranych waszych z polskimi ekipami, tym bardziej nasze zwycięstwo cieszy, gdyż udało się nam przełamać tą passę. Dzięki za przypomnienie, myślę, że ten fakt jeszcze więcej doda motywacji w przypadku kolejnych bitew Świetna robota
-
@janex123 nie szukam zwady tylko zauważ że graliśmy ileś bitew z polskimi grupami i o tym na polskim forum nikt nie pisał a wy jako jedyn oglisiliscie wasze zwycięstwo dlaczego to zrobiliście
mogliśmy robić to samo tylko my mamy honor Jak ktoś chce to się o tym dowie i uważam że uważacie że zwycięstwo nad nami to jest was wielki spektakularny sukces że ma się o tym dowiedzieć całe polskie forum bo my o tym nie pisaliśmy jak wygraliśmy z topowa wyżej już wy teraz w rankingu. -
@sniki26 ja nie wiem, kto zgłosił to, no ale dobrze niech będzie liczba mnoga ale sam pomysł na taki wątek fajny i brawo dla @Dino-Ligenza za inicjatywę
Aż sam się dziwię, że wcześniej nikt nie zgłaszał podobnych pomysłów, a szkoda bo jak widać było już kilka bitew pomiędzy polskimi grupami. -
@janex123 osobny wątek by się przydał. Każda z grup mogłaby się pochwalić, bądź wypłakać. Co Ty na to @Dovco_HandF ?@Dino-Ligenza ?@troczek13 ?