Rekordy i Sukcesy
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
@Damiś27 Wynik piękny.Patrząc jednak na Twoją i rywala kadrę,prawie 300 milionów na Twoją korzyść plus mniejsze zmęczenie u zawodników-w zasadzie przeciwnik obozu nie musiał brać.Bez szans,kadrowo i taktycznie.
Wczoraj miałem dużo słabszą kadrę Dziś wydałem z około 150 mln więc pewnie miałem z 70 mln mniej Zgadzam się że nie potrzebnie wziął zgrupowanie, bo 5-1 to nie był mój najmocniejszy skład i nie zagrałem jakoś mega ofensywnie i może szkoda bo wynik by był jeszcze wyższy
-
@Damiś27
Pamiętam moją największa wygraną z rywalem, który wziął zgrupowanie. Skończyło się 4:1, ale także byłem zadowolony, że wygrałem z gościem ze zgrupowaniem i to tak pewnie . -
To i ja wkleję coś nowe konto nowy rekord Miałem dać na końcu sezonu, ale po czekać jak za niedługo zaczynają się MPP
Początek kolejki, gość zgrupowanie i rezygnacja (bez czerwonej kartki) -
@Mateusz-Lambert
Forma jest,chcesz nas postraszyć? -
@Mateusz-Lambert To lepszy od mnie Ps. najszybciej straciłem rekord miałem go całe 2 godziny. Mogłem zagrać bardziej ofensywnie.
Gratulację Wiadomo dlaczego zagrasz z @ciamajda w MPP. Powodzenia -
@pimus1910
Nie straszę, każdy się chwali to i ja postanowiłem wiesz że różne rzeczy się dzieją na takich turniejach. -
@Mateusz-Lambert ze screena wynika iż bot wziął obóz.zapewne jednak rywal zwiał
-
@Mateusz-Lambert
co fakt to fakt obyśmy wam dorównali -
@pimus1910 dla odmiany MPP wygra ktoś mniej znany.czyli...ja z @FORMOZA .
-
@huzar-shakir
Hah ja wam nie bronię będzie nam ciężko dostać się do finału,a co dopiero marzyć o powtórce z zeszłego roku -
@pimus1910 my liczymy że nie będziemy ostatni w swojej grupie w 1 rundzie.jak zwykle brak formy.jednak każdy może o tytule pomarzyć
-
@huzar-shakir
Ja zawsze tak mówiłem jednak w tym roku-mówię otwarcie i bez zbędnej kurtuazji-finał to cel minimum jaki sobie stawiamy -
@pimus1910 Tak naprawdę na nic się nie nastawiam.Będzie co będzie.Najwyżej nasi potencjalni rywale będą nas tłuc
-
@huzar-shakir
Może być i tak ale ja myślę,że będziecie wysoko -
@pimus1910 said in Rekordy i Sukcesy:
@huzar-shakir
Ja zawsze tak mówiłem jednak w tym roku-mówię otwarcie i bez zbędnej kurtuazji-finał to cel minimum jaki sobie stawiamyW ostatnich ligach osiągnąłeś bardzo wysoką formę, jak szczęście będzie Ci sprzyjać to masz duże szansę na pudło.. a które miejsce? Zobaczymy na koniec
-
@Stefan-Joptwojmać
A tam formę,szczęście mi sprzyja zaraz mnie pewnie dogonisz w Anglii -
@pimus1910
strzałów oddać w meczu , chyba jakiś trening strzelecki zrobili sobie Twoi zawodnicy