(L)egia Warszawa
-
@cezarro
Ostatnio nas do tego przyzwyczajają, niestety. -
@byku-duma-warmii A później się dziwimy dlaczego nasza liga jest na aż tak odległym miejscu w rankingu uefa
-
@mati-colchoner
Nasza piłka zmierza do nikąd, taka jest prawda. -
Legia właśnie udowodniła, że w piłce nożnej wszystko jest możliwe i nawet z Gibraltarem można stracić punkty w pucharowym meczu .
-
Trzy mecze w pucharach, trzy mecze na wyjeździe w pucharach ,trzy mecze na wyjeździe w pucharach bez porażki, to świetne wyniki, a my się czepiamy
-
@mati-colchoner
Ja jedynie do Legii mam pretensje, bo taki klub nie powinien remisować z drużynami z Giblartaru. Ale już Piast i Cracovia fajnie się pokazały. -
@byku-duma-warmii Szczególnie Piast zagrał bardzo dobrze na wyjeździe i ten wynik bardzo ich przybliża do awansu. BATE wielokrotnie grało w Lidze Mistrzów i mogło sprawić niezłe baty polskiemu debiutantowi w el. LM , a omal nie wygrali wyjazdowego meczu.
-
Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby Legia miała odpaść z drużyną z Gibraltaru, po meczu u siebie .
-
@cezarro
Oby to było trafne -
I jak tu być dobrej myśli przed rewanżem z Grekami, skoro wyjściowym składzie jest ten kaleka Kulavonogić ? Nie rozumiem dlaczego Vuko wpycha go na siłę do składu. Może Miodousty tak kazał , żeby go wypromować i wtedy opchnąć za jakąś niezłą kasę . Był podobno chętny na jego kupno klub z Anglii ,jednak 2,5 mln ojro było za mało i '' Boski Sandro '' a'la ''Wooden-boy'' został niestety u nas