• Dutch Users

  In veel competities zie je dat bepaalde managers helemaal niks meer doen aan hun teams. Is er geen manier om hier iets aan te doen? Bijvoorbeeld dat een manager ontslagen kan worden door de moderator van de competitie?

 • Dutch Users

  Die optie is er.

  Wel goed dat je dit aanhaalt want ik merkte vorig seizoen wel dat je managers nu niet meer kan kicken aan het einde van de competitie? hoe ver voor het einde is dit precies?

  Op de laatste speeldag kan ik nog wel begrijpen maar ik snap het niet helemaal. Vaak gaan managers juist aan het einde weg als ze hun ds niet meer halen dus hiermee word alleen de competitiemaker gestraft die streeft naar een volle en actieve competitie.

 • Moderator NL

  @crimsontide_NL

  Als ze al 3 dagen (72 uur) niet meer hebben ingelogd kunnen zij gekickt worden door de moderator van de competitie. Zolang zij binnen die 72 uur inloggen hebben zij al het recht om in die competitie te spelen. Als je op de managerlijst kijkt staat er een icoontje bij diegene die minimaal 72 uur niet meer hebben ingelogd (alleen als je de moderator van de competitie bent uiteraard).

  @MikevanderHilst_NL

  Zelf ontslag nemen kan tot 80% van voltooiing van de competitie, dus ik ga er vanuit dat dit ook geldt voor het kicken van inactieve managers.

 • Moderator NL

  Tijd om dit topic op slot te gooien.