• Hoi!

  Waar kan ik mijn beklag doen over de waardeloze flutacties van OSM? Krijg ik een pushmelding over dat de scout 50% sneller is. Alles leuk en aardig, maar mijn scout was al onderweg. Deze doet er nu nog langer over (13 uur). Nu sturen was dus voordeliger geweest. Leuk die acties, maar halveer dan de scouttijd voor scouts die al lopen. Zeker in bepaalde competities heeft dit een vorm van vervalsing tot gevolg.

  Daarnaast, volgens mij was vanmorgen het forum voor de 3e keer op rij voor een x tijd offline. Communicatie is blijkbaar geen sterke kant vanuit de hoge heren van OSM/Gamebasics. Toch een beetje naar om zo met betalende klanten om te gaan.

  Gegroet!

 • Moderator NL

  @Vertrigo_NL

  Persoonlijk vind ik dat je een beetje aan het overdrijven bent in je eerste alinea. Gamebasics kan natuurlijk niet met iedereen rekening houden. Naast jou zullen er diverse andere managers al hun scout op pad hebben gestuurd. In competities waarbij timers direct afronden uit staan is dat zuur, maar om die acties dan maar meteen flutacties te noemen is overdreven.

  Maar goed, je kan een mailtje sturen naar info@gamebasics.nl

  Wat de onbereikbaarheid van het forum in de ochtend betreft. Dit is erg zuur inderdaad. Hopelijk weet de eigenaar van het forum dit zo snel mogelijk op te lossen. Het mindere is dat de eigenaar uit de USA komt, dus als er problemen met de bereikbaarheid van het forum zijn is het voor ons al middag voordat het opgelost kan worden.

  Ik zal deze derde ochtend op rij even doorgeven.


 • @Vertrigo_NL Zoals ik ook al op het Update-forum zei: goed punt. We zullen het in de toekomst eerder aankondigen. Wat betreft de downtijd: we hebben de laatste 2 dagen inderdaad wat technische problemen gehad. Die zouden nu echter opgelost moeten zijn!