Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@przemek-kaszti said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
@damiś27 said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
@Przemek-Kaszti Szkoda że nie było to w 1 rundzie. Mógłbym grać moją taktyką co przygotowałem na MŚ 5-4-1, 5-3-2, 5-2-3. Dacie radę panowie @Przemek-Kaszti @stb411
Właściwie mozna grać i 433 bo przy ustawieniu 451 i tak masz 6 zawodnikow tych slabszych wiec co za różnica ??? Chyba ze ktos bedzie chcial dac obronców w pomoc to chyba lepiej w defensywnej taktyce beda sie sprawowac
Teoretycznie tak. Jednak każda umiejętność jest ważna i może zdecydować o wygranej lub nie.
Ja pewnie bym grał 5-4-1, bo macie dobrą obronę.
Jednak nie udało mi się dostać, więc za was trzymam kciuki :fist_tone2: @Przemek-Kaszti i @stb411 -
-
Kiedy start? Mam nadzieję, że będziecie wstawiać wyniki co kolejkę. Chcemy Wam kibicować i być na bieżąco!
-
@przemek-kaszti said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
Półfinały wystartowały ! pierwsze zaproszenia porozsyłane
@stb411 wymarzone składy dla Ciebie i twoje magiczne defensywne taktyki
Br: 59
Obrona:86
Pomoc: 67
Napastnik: 64 maksymalne skille w drozynie typko obrona podrasowana, duża niższa wartość drużyn na poczatku juz tylko 79 mln.Powodzenia !
Składy baja. Żałuję że nie było takich w pierwszej rundzie. Nie musiałbym piłować na siłę 433... Można do tego pograć wszystko co się chce
-
Kurczę widzę, że składy idealnie pod moje taksy:)
-
@michal_acm dzis pierwsza kolejka
Postaram sie wrzucać na bierząco, ale może być różbie bo skończyłem urlop.Zobaczymy jak zagrają rywale i my bo faktycznie taktyk od groma do dyspozycji na te sklady ale spary różnie wychodzą...
-
-
Brawo panowie,aby tak do finału!!
-
@przemek-kaszti
Brawo Przemek Udało Ci się wygrać wyjazd z rywalem, który wygrał moją grupę i nie wiem czy ktokolwiek przez całą pierwszą rundę zabrał mu punkty na jego boisku, także jeszcze większe gratulacje -
@byku-duma-warmii powaga! No to miło to wiedzieć, nie kojarzę kto jak w innyh grupach. Może po takim początku będzie moc
-
@przemek-kaszti dziś tylko remis na własnym stadionie choć była przewaga
-
@przemek-kaszti
Naprawdę, ciężko było go zatrzymać na jego podwórku, także jeszcze większe gratulacje i trzymam kciuki za Ciebie -
Wczoraj niestety porażka u siebie, mimo dobrych statystyk. Bilans na zero i zaczynamy od nowa!