Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@Przemek-Kaszti Dzięki za wiarę, jednak mam złe przeczucie, że jednak tym poniżej 30stki zabraknie jednej/dwoch dobrych lig.
-
@Rusewicz obym się mylił, ale też mam przeczucie że awanse skończą sie na Andrzeju. Ale mam też nadzieje że ten cienias Adam z swoim tegorocznym "wynikiem" zagra ze mną
-
@Rusewicz Wiem, z dobrze poinformowanych i pewnych źródeł, że część menadżerów rezygnuje z gry w MŚ, część mimo dobrych zdobyczy punktowych - nie zagra z powodu banów, a to za multikonta, czy też za nielegalne transfery, albo po prostu za forum. Bany liczą się nie przez czas eliminacji, a od poprzednich MŚ do obecnej daty, czego nie wszyscy byli świadomi . To wszystko obniża próg punktowy. Zaproszenia są rozsyłane poza tym dziś... i jutro. I to nie koniec jeszcze, bo jest lista rezerwowa. Ktoś jest na wakacjach, ktoś jest poza zasięgiem, albo ktoś nie czyta po prostu wiadomości i nie zdoła potwierdzić zaproszenia w przewidzianym terminie. Bądź optymistą i licz na zaproszenie na imprę. Wiara umiera ostatnia:ok_hand_tone1:.
-
@mihau1878 said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
Końcowa tabela "Kwalifikacji do Mistrzostw Świata OSM 2017"
Mamy już numery 2, 3, 4, 5 z naszego rankingu. Jak tam @Wojtyn84?? Z nim jest nas pięcioro. Póki co ciamajda czyli nr 8 nie dostał zaproszenia. A co z numerami 6 i 7. @stb411 i @gorkins dostaliście zaproszenia czy wciąż czekacie?
-
@Michal_ACM Wygląda na to, że dziś obsługiwano menadżerów z grupy 30 000 + punktów :ok_hand_tone1:.
-
-
Ja dostalem:)
-
@Michal_ACM no Michał to już pewniak w każdej edycji 3 raz z rzedu to wyczyn ja narazie druga edycja i mam nadzieje na lepszy wynik niż rok temu
Gratulacje dla reszty !!
-
-
@gorkins Gratulacje :clap_tone1:.
-
@Dovco_HandF Brawa dla wszystkich dajcie tam czadu Już wyznaczam sobie cel na przyszły rok XD
-
Teraz żałuję, że odpuściłem w tym roku MS, bo spokojnie można się było zakwalifikować:(
Gratuluję i powodzenia !
-
Gratulacje dla wszystkich co sie dostali Zagrajcie cos