Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@Damiś27 z @huzur8080 grałem kiedyś w USA, jest do ogrania
-
@ToomAnyWays Potwierdzam xD
-
Ja kojarzę tylko Batyr Myadysoyunov i wiem że to dobry gracz.
@daroo933 @ToomAnyWays Ja go nie znam ( @huzur8080), ale cieszę się że tak mówicie zawsze jakaś rada o graczach w MŚ się przyda. Mam nadzieję że uznają mnie za słabego gracza to w tedy jest szansa zaskoczenia graczy. Ja powalczę nie zależnie w jakiej grupie bym zagrał to się nie poddam, w końcu to MŚ -
Panowie bez obaw jedziecie z nimi i tyle, niech oni sie martwią na co was stać a nie odwrotnie, więcej wiary w swoje taksy i do przodu,teraz nie czas na zastanawianie się czy wygram czy przegram,grać swoje i jazda !!!
Powodzenia dla wszystkich a szczegolnie dla ludzi z mojej grupy !!! -
Tutaj ilość uczestników z danego kraju, który na forum światowe wstawił @mrtgll33
OSM World Cup 2017 || Country Participations
:flag_it: Italy - 44
:flag_ro: Romania - 25
:flag_tr: Turkey - 24
:flag_es: Spain - 15
:flag_pt: Portugal - 12
:flag_pl: Poland - 11
:flag_ru: Russia - 10
:flag_ar: Argentina - 8
:flag_fr: France- 7
:flag_eg: Egypt - 6
:flag_ae: Algeria - 3
:flag_tm: Turkmenistan - 3
:flag_ua: Ukraine - 3
:flag_sa: Saudi Arabia - 2
:flag_kz: Kazakhistan - 2
:flag_hu: Hungary - 2 -
@Byku-Duma-Warmii Bardzo dobry wynik Polski! Jesteśmy widoczni. Włosi poza konkrecją z tą ilością, ale Rumunów i Turków za rok możemy dogonić. Stać nas na to spokojnie jak nasi menadżerowie wezmą się w większej ilości za kwalifikacje .
-
@Byku-Duma-Warmii dziwne że nie ma żadnego hokendra
-
@Przemek-Kaszti Oni mają swoje mistrzostwa świata w wersji holenderskiej - jkaby inny wymiar, równoległy do anszego.. To jest wersja international, gdzie nie wielu jest Holendrów. Jak widać nie ma tu tych najlepszych od nich . Nie ma mistrzostw świata dla obu światów OSM.
-
@Rusewicz Najpierw OSM - to była wersja tylko holenderska, potem dopiero zrobili ogólnoświatową. Holendrów mają tylu w grze, co ze wszystkich innych nacji w światowej. Chciałbyś mieć około 100 Holendrów np. w MŚ, a tylko 90-parę menadżerów z innych nacji? Dobrze, że to jest rozdzielone, inaczej wszystko byłoby zdominowane przez Holendrów, a tak stosunkowo nie wielu ich gra w wersji światowej .
-
@Rusewicz Coś innego. Holandia i Reszta Świata to jakby dwie różne gry o tych samych zasadach. Oni mają swoje rankingi, turnieje indywidualne i dla grup, a my swoje. OSM stało się tak popularne i chodliwe w Holandii, że postanowiono wypuścić jakby, - że tak określę, - "wersję zewnętrzną" na Resztę Świata . Nie wiem, czy kiedyś te dwie wersje połączą czy nie.
-
@Byku-Duma-Warmii chyba coś nie tak z tymi liczbami, Polaków naliczyłem jakby trochę mniej
-
Na pewno pomylił flagi
- Poland - 11
Polska - :flag_pl: - Flagi z którymi mógł pomylić to:
Indonezja - :flag_id: - najprędzej z Indonezji pomylił flagi
Monako - :flag_mc:
Raczej nie:
Singapur - :flag_sg:
Chile - :flag_cl:
Czechy - :flag_cz:
- Poland - 11
-
Zróbcie screena składów, jestem ciekawy
-
@klosek
Możliwe, ja tylko wrzuciłem to co było na światowym forum nawet nie zwróciłem uwagi na to ilu nas jest, ale to masz rację, że jest nas trochę mniej. -
@Łukasz-Kowalski
Składy z Polakami w grupach masz na poprzedniej stronie :slight_smile:. -
może zakwalifikowali się ludzie z poza forum
-
Noooo Polaków to chyba jest póki co 7 a nie 11
-
@Byku-Duma-Warmii said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
@Łukasz-Kowalski
Składy z Polakami w grupach masz na poprzedniej stronie :slight_smile:.zawodników, jak ułożyli składy personalne w tym roku