• Dutch Users

  Morgen wil ik in een nieuwe competitie spelen en zie vaak staan bv voorbereidingsdag 1 en voorbereidingsdag 4 heb nu al een paar keer gehad dat de competitie gelijk begint wanneer ik in een competitie zit dit wil ik niet ik wil gelijk van het begin spelen met 4 volle bereidingsdagen welke moet ik dan nemen als er staat voorbereidingsdag 1 of 4?
  Hoor het graag

  Mvg MGentrenador

 • Moderator NL

  @MGentrenador_NL Dan kan je beter kiezen voor voorbereidingsdag 1. Dan kan je de hele voorbereiding nog benutten voor de eerste wedstrijden beginnen.

  Wanneer er staat dat het voorbereidingsdag 4 is, is de voorbereiding al 4 dagen onderweg en dan beginnen de eerste wedstrijden al.

 • Moderator NL

  @MGentrenador_NL

  Even een aanvulling op bovenstaand. Wanneer je een competitie hebt uitgezocht en je op de pagina komt waar je het contract kan ondertekenen zie je tevens hoeveel voorbereidingsdagen er nog over zijn. Als je dus een competitie wilt spelen met alle 4 de voorbereidingsdagen nog beschikbaar moet je dus opletten dat er een '4' staat achter 'Voorbereidingsdagen over'

  Let er wel op dat bovenstaand via de website is. De website is de beste manier om een nieuw team te kiezen. Veel overzichtelijker dan de app.