Lijst transfers wordt niet goed weergegeven op telefoon [AN] + andere storingen

 • Dutch Users

  Wanneer de lijst met transfers wordt geopend via de app (met een android toestel, iphone heeft er geen last van) wordt er een verkeerd overzicht weergegeven.

  0_1498115487967_Screenshot_2017-06-22-08-16-33.png

  Daarnaast ervaren we bij het transfereren en trainen van spelers erg rare meldingen als:
  'Deze speler zit helaas niet meer in je team' bij het onderhandelen tussen managers, terwijl deze wel degelijk nog in het team zit.
  en:
  Bij het trainen kunnen spelers geselecteerd worden die op dat moment niet meer in het team zitten, dus er kan uit een grote lijst met spelers gekozen worden terwijl er nog maar een enkeling in het team aanwezig zijn.
  (ik zal screenshots toevoegen wanneer deze meldingen zich voordoen)

 • Moderator NL

  @tieskie_NL

  De bug dat er nog spelers van het vorige seizoen op de transfers historie pagina staan en de bug waarbij spelers die al verkocht zijn maar nog wel bij de lijst staan voor het selecteren van een speler voor de training zijn beide bekend. Hier wordt aan gewerkt om deze bugs te fixen.

  Voor de melding dat de speler niet meer in de selectie zit terwijl die speler nog wel degelijk in de selectie zit, mag je een bugmelding voor maken. Dit kan je doen door het template in te vullen die je in het sticky topic 'Voordat je een bug meldt' vindt. Zie: https://forum.onlinesoccermanager.nl/topic/451/voordat-je-een-bug-meldt

  Zorg tevens voor het toevoegen van de juiste screenshots. Dat wil zeggen een screenshot van de foutmelding en een screenshot van de selectie pagina waarbij het dus duidelijk is dat die speler nog in de selectie zit.

 • Dutch Users

  @FC-Eddie_NL
  Bedankt voor de reactie, we wachten rustig af mbt de transfers en de trainingen.
  De andere omschreven situatie zal ik melden mocht het zich voordoen. Helaas heeft de mogelijkheid zich de afgelopen dagen niet meer voorgedaan om te handelen.
  Groetjes Ties

 • Moderator NL

  @tieskie_NL

  Geen probleem. Dan sluit ik dit topic. Mocht het zich weer voordoen mag je een nieuw topic openen.