• Dutch Users

  Heel apart, ik huur met de ene club (slot1) een scout in met specifieke criteria, komt hij terug bij een andere (veel betere) club (slot2) waar ik niks aan die spelers heb. Dit is nu al twee keer gebeurd, volgens hoort dit niet zo, nu loop ik ook geld mis.


 • Zeker weten dat je je niet in account hebt vergist met het instellen van je scout? Zonder screens gaat hier niet veel aan gedaan kunnen worden vrees ik.

 • Dutch Users

  @meneer-Speksnijder_NL Nee 100% zeker, vooral na de eerste keer heb ik extra opgelet. Hoe moet ik zoiets met een screenshot vastleggen, het gebeurd namelijk niet elke keer.

 • Moderator NL

  @Muuuse_NL

  Dit lijkt mij wel heel erg apart. Je weet dat als er geen spelers meer beschikbaar zijn in de criteria die jij hebt opgegeven voor de scout, dat de scout dan met spelers komt die daar dan nog het dichts bij zitten?

  Ik denk namelijk dat je, kijkend naar je voorbeeld in je post, op slot 2 criteria hebt opgegeven voor de scout terwijl er geen spelers meer beschikbaar zijn die binnen die criteria vallen. De scout kwam dan met spelers terug die tevens onder je gemaakte criteria op je slot 1 vielen.

  Wat waren de criteria die je hebt ingevuld op je slot 1 en slot 2?

 • Dutch Users

  @FC-Eddie_NL Dit lijkt me sterk en in mijn geval praktisch onmogelijk, slot 1 Ierland - Cork City - Criteria was aanvaller/aanvallend/<25 talent/70>79. En toen ik later op mijn slot 2 team ging Italië - Torino kreeg ik de melding dat mijn scout terug was met exact de criteria van slot 1 terwijl ik bij slot 2 geen scout had ingezet. Twee dagen ervoor had ik dat ook al, en ik hem mij zeker 100% niet vergist.

 • Moderator NL

  @Muuuse_NL said in Bug?:

  @FC-Eddie_NL En toen ik later op mijn slot 2 team ging Italië - Torino

  Je speelt op je slot 3 met Torino. Op slot 2 speel je met Atlethic Bilbao. Toevallig daar wel de scout op pad gestuurd met dezelfde criteria als op slot 1?

  Indien dat niet het geval is zullen we dan een gedetailleerde bugmelding moeten hebben. Dit kan je doen door het invullen van het template inclusief screenshots. Het template kan je vinden in het sticky topic 'Voordat je een bug meldt'. Zie: https://forum.onlinesoccermanager.nl/topic/451/voordat-je-een-bug-meldt

  Daarnaast zullen we dus ook screenshots moeten hebben. Je zal dus op al je slots waarop je teams beheert elke keer screenshots moeten maken van de instellingen van je scout. Als je dan het idee hebt dat de spelers die terugkomen via de scout zouden moeten behoren aan een ander clubslot, kan je dan een screenshot maken van het resultaat van die scout.

  Zorg er voor dat je screenshot in full screen zijn gemaakt (ga dus niet knippen en plakken in je screenshots). Zo komt ook de naam van je team in beeld en kunnen we zien dat de screenshots van 2 verschillende teams zijn. Daarnaast kunnen we de resultaten van de scout controleren met je gemaakte instellingen. We hebben dus de scout instellingen van al je slots nodig die je dan 16 uur daarvoor hebt gemaakt. Indien je op je andere slots de scout niet op pad hebt gestuurd zullen we daarvan ook een screenshot moeten hebben zodat het duidelijk is dat je de scout alleen op pad hebt gestuurd op je slot 1.

  Zonder de complete bugmelding kunnen we niets voor je doen helaas.

 • Dutch Users

  @FC-Eddie_NL Ja klopt ik bedoelde ook slot 3, ik zal voortaan preventief wat screenshots maken. 👍bedankt