eigen kompetitie aanmaken

 • Dutch Users

  wat houdt dit eigenlijk in en hoe gaat het te werk

 • Moderator NL

  @soccergenius_NL

  Een eigen competitie aanmaken houdt in dat jij de moderator van de competitie wordt en dus zelf kan instellen wat je allemaal aan of uit wilt zetten. Denk dan bijvoorbeeld aan het wel of niet hebben van de 4 voorbereidingsdagen, het wel of niet spelen van bekerwedstrijden of het wel of niet mogelijk maken voor het inzetten van trainingskampen. En zo zijn er nog diverse andere opties.

  Verder kan je er voor kiezen om je competitie open of dicht te zetten. Is je competitie open dan kan iedereen vrijelijk een team kiezen. Is je competitie gesloten dan kunnen managers een aanvraag doen voor deelname aan je competitie. In het geval je een van de geavanceerde opties uit zet (bijvoorbeeld het uitzetten van het gebruik van trainingskampen) is je competitie standaard gesloten en zal je managers zelf moeten uitnodigen om deel te nemen aan je competitie.

  Op een vrij clubslot krijg je van je agent een aantal opties te zien voor je volgende club. De laatste optie is je eigen competitie opzetten. Kies het land waar je wilt spelen en vervolgens kan je een club kiezen. Via het tandwieltje kan je geavanceerde opties aan of uit zetten. Wanneer je alles naar wens hebt ingesteld kan je het aantal Bosscoins betalen dat benodigd is, waarna de competitie wordt aangemaakt.

  Hopelijk is het zo een beetje duidelijk voor je?

 • Moderator NL

  Geen reactie meer, dus lijkt mij duidelijk.