Maç Deneyimi: Öneriler
-
@ILecontI Aynen Pozisyonlarda Şut Çekiyor Top Gidiyor Ama Ortada Kale Falanda Yok Düz Fileye gidiyor bence iyi olur 2D 3D simülasyon
-
@TheKing-38 said in Maç Deneyimi: Öneriler:
@ILecontI Aynen Pozisyonlarda Şut Çekiyor Top Gidiyor Ama Ortada Kale Falanda Yok Düz Fileye gidiyor bence iyi olur 2D 3D simülasyon
Hani tüm maçı böyle göstermesede olur. Sadece önemli pozisyonlar olsa yeter
-
-
Bunu yazmıştım ama bir daha yazma gereği duyuyorum. Mobilde olan detaylar webde yok. Oyuna webden giren çok kişi var fakat mobildeki istatikler bölümü, spiker gibi oyuna daha eğlenceli, detaylı hale getiren özellikler webde yok.
@ILecontI yazdı mesela 2D - 3D simülasyon önerisini, bu olsa ve sadece mobilde olsa webden girenler için kötü etki yaratmaz mı?
-
@babuşthekıro said in Maç Deneyimi: Öneriler:
Bunu yazmıştım ama bir daha yazma gereği duyuyorum. Mobilde olan detaylar webde yok. Oyuna webden giren çok kişi var fakat mobildeki istatikler bölümü, spiker gibi oyuna daha eğlenceli, detaylı hale getiren özellikler webde yok.
@ILecontI yazdı mesela 2D - 3D simülasyon önerisini, bu olsa ve sadece mobilde olsa webden girenler için kötü etki yaratmaz mı?
Aynı durum pc içinde olsa diyorum.
-
bende niye maç deneyimi yok maç saatindemi oluyor nasıl birşey bu yoksa sadece teldemi oluyor
-
@GalipCaliskan1907 maç deneyimi eskisi gibi olmalı hızını biz ayarlayalım böyle heyecanı kalmıyor yorumcunu anlatması ve topun ağlara gidip gitmeyeceğini gösteren video eklenmeli tadı öyle daha güzel