Inloggen werkt niet! • Ik heb in het verleden een account gehad en ik heb een nieuw account. MichaelBoone en Michaelboone98. Nu zijn deze accounts op een of andere reden beide gekoppeld aan het Gamecenter account van Michaelboone98. Steeds als ik inlog op de mobiele osm app, is het maar de vraag op welk account deze inlogd. Zeer hinderlijk zoals jullie vast kunnen begrijpen. Ik wil graag dat MichaelBoone losgekoppeld word, desnoods verwijderd en ik wil dat hij automatisch gewoon MichaelBoone98 inlogd. Kunnen jullie hier iets mee?😁 • @Harrybalophetdak_NL
  Dus je maakt een nieuw account aan om te melden dat je al 2 accounts hebt? alt text
  Je mag sws maar 1 account hebben... • @Bartje-Bergkamp_NL nee, ik heb een oud account die automatisch inlogd, maar hiervan heb ik helemaal geen gegevens meer en het mailadres is verouderd. Dat is de reden dat ik een nieuw account gemaakt heb. Zoals ik aangaf mag die andere verwijderd worden, maar ik wil gewoon graag ingelogd worden op mijn nieuwe account en niet automatisch op die oude. • MichaelBoone -> Laatste login 12:23
  MichaelBoone98 -> Laatste login 12:34

  Werkt prima zo te zien 😉 • @Bartje-Bergkamp_NL zoals ik al zei: "elke keer als ik inlog, is het maar de vraag met welk account deze inlogd" kom op, een beetje lezen mag wel..


 • Moderator NL

  @Harrybalophetdak_NL @MichaelBoone98_NL

  De post van Bartje Bergkamp is gerechtvaardigd. Het hebben van meer dan 1 account is niet toegestaan. Zo te zien heb je geen enkele moeite om op je account in te loggen op de website, dus waarom maak je een nieuw account aan om je probleem te melden via het forum?

  In eerste instantie zal je dus dit nieuwe account moeten verwijderen. Dit kan je doen via de website. Klik daarvoor rechtsboven op je managernaam. Vervolgens klik je op profiel en daarna wijzig. Daar vind je de optie om het account te verwijderen.

  Wanneer je dit nieuw account hebt verwijderd kan je een e-mail sturen naar NL.support@onlinesoccermanager.com. Leg daar je situatie uit dat je oude account MichaelBoone en je huidige account Michaelboone98 beide gekoppeld zijn aan je Gamecenter account. De Support Staff kan je dan verder helpen door de connectie van je oude account met je Gamecenter account te verwijderen waarna je weer via de app op je huidige account zal kunnen inloggen.


Log in to reply