Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?
-
@toomanyways said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
@maloba Czysty fart przeciwnika. Raz na jakiś czas zdarzają się takie mecze.
Raczej coraz częściej.
-
Zobaczcie moją porażkę sprzed 3 dni. Powinno być zwycięstwo
-
@dovco_handf @Stefan-Joptwojmać @ToomAnyWays Rywal gra 5 druzynamii w tej lidze podklada sobie mecze jak chce . tutaj mial farta nie z tej ziemi .
-
Może troszkę nie na temat bo nie przegralem ale strasznie irytuja mnie takie mecze a zdarzają mi się bardzo często , moja powalajaca wręcz skuteczność dodatkowo gość mnie nieźle zmylil, byłem w robocie i zdążyłem się ustawić a on chwilę później wziął tajny , dlatego nienawidzę drugich zmian w robocie
-
To jest chyba jakiś żart...
-
Może być irytujące, ale i tak tylko jednego gola strzeliłem, a mogłem strzelić dwa
-
@didierluk mi się zdarzyło niedawno w zakończonej bitwie w WCC.1-2 wygrałem przy 4 moich i 7 strzałach rywala.czasem jest jednak na odwrót i niema co się za bardzo irytować.pomału gra przypomina realizm,choć są oczywiście aspekty bardzo frustrujace .
-
Pytanie za 100 zł. Dlaczego przegrałem? XD
-
@toomanyways dlatego,że @robb Z jest zajebisty Czekam na przelew nr konta podam w wiadomości prywatnej
-
Pojedynek pucharowy dwóch graczy z PAM no i proszę jak pięknie
-
A Wy mówicie, że to w OSM notuje się jakieś dziwne wyniki:
-
Mistrzostwa Polski, dwie kolejki temu :
-
-
A to z ostatniej chwili. Mecz co prawda wygrany ale spójrzcie jak można w jednym meczu wykluczyć UWAGA :digit_four: : zawodników!!!!
Jeden dostał czerwo
Trzech doznało kontuzji
Już nie wspominam nawet o tych żółtych kartkach
Mówią że nieszczęścia chodzą parami, ale to już cała grupa!
A co najlepsze sędzia był czerwony. Przeciwnik zagrał pod faul więc ja wyszedłem ostrożnie by złapać go na czerwo i spokojnie wygrać mecz. Jakim cudem wiec dostałem tyle kartek i kontuzji?