• Managernaam: The Master Of Dank Memes

  Clubslot: Slot 1
  Datum en Tijd van het optreden van de bug: 14:10 (echt net pas opgevallen)

  Team: NAC Breda

  Competitienummer: Niet gevonden (weet niet precies waar deze te vinden was)

  Server: Thierry

  Screenshot(s): 0_1502972132229_a5add18b-0edd-462c-902a-ec74b7536f00-image.png
  Hier staat dus Speelronde 2, terwijl het klikbalkje voor speelrondes 1 aangeeft

  0_1502972176004_4565feeb-0e7f-4741-b7f7-cc154b5a937b-image.png
  Hier staat dus speelronde 1, terwijl het klikbalkje Voorbereidingsdag 1 aangeeft

  Welk apparaat: (PC browser/Facebook Gameroom

  Bug/Fout stap voor stap beschrijving:

  1. Als ik naar het programma ga op mijn hoofdaccount, kom ik bij mijn 1e screenshot terecht, die speelronde 2 weergeeft (Ik zit in de voorbereiding, morgenavond is de eerste speelronde)
  2. Als ik dan op VT1 klik, hoort er normaal gesproken niks te staan, maar nu staat er juist het programma van speelronde 1 (Die dus eigenlijk op het klikvakje 1 zou moeten staan in plaats van 2(Zoals te zien in mijn 2e screenshot))
  3. Als ik dan helemaal naar het einde van het programma ga, en op speelronde 39 klik, komt er een 'Oeps er is iets verkeerd gegaan' scherm.

  Overige opmerkingen: Het is dus nu zo dat het hele programma niet meer klopt. Elke speelronde loopt nu 1 programma dag vooruit. Zo staat op het laatste icoontje van de bekerfinale het programma voor de laatste speelronde

  Browser: Google Chrome / Facebook Gameroom

 • Moderator NL

  @the-master-of-dank-memes_nl

  Heb je al geprobeerd om de cookies en cache te verwijderen? Indien dat geen verschil brengt gaan we even wachten totdat de eerste speelronde gesimuleerd is. Normaal gesproken verdwijnen de voorbereidingsdagen uit het programma wanneer de eerste speelronde gesimuleerd. Dit is namelijk alleen maar een indicatie dat je nog in de voorbereiding zit.

  Speelronde 1 zou dan het schema moeten weergeven dat nu in VB1 vermeld staat. Indien dat straks niet het geval blijkt te zijn, dan gaan we het melden.


 • @fc-eddie_nl
  Heb net cookies en cache verwijderd, nog steeds hetzelfde.
  Voor nu kan dit topic met rust gelaten worden (tenzij meerdere mensen dit ervaren), ik zal zodra mijn competitie echt begonnen is laten weten of het nog steeds hetzelfde is of niet


 • @FC-Eddie_NL Het topic kan afgesloten worden, zoals je al voorspelde lag het gewoon aan de voorbereiding zelf. Gisteravond heeft het probleem zichzelf verholpen


 • @the-master-of-dank-memes_nl Mooi! Dan sluiten we dit topic.