• Hallo,

  Ik vroeg mij af of de crewpunten nog wel worden verwerkt, wij blijven namelijk al een tijdje op 6 crewpunten staan.

  Crewpunten kunnen als volgt worden behaald:

  8 punten: Door een Crew Cup seizoen te winnen .
  4 punten: Door een Crew Cup seizoen als 2e te eindigen.
  2 punten: Door een Crew Cup seizoen als 3e te eindigen.
  5 punten: Per jaar dat je langer dan één jaar als crew bestaat.
  1 punt: Door het bijhouden van een Crew Cup tussenstand, alleen als een geheel seizoen de stand goed bijgehouden is, zal één crewpunt worden toegekend.
  1/2/3 punten: Organisatie grote quiz, wedstrijd of het uitwerken van een idee wat ingevoerd is dankzij jouw idee, het idee of de quiz moet wel voor veel crews waarde hebben. Het idee/de quiz etc. moet goedgekeurd en erkend zijn door de Crew Staff.

  Onder een Crew Cup seizoen verstaan we geen competitie winnen, maar met je crewgenoten samen de totaalscore in één seizoen bereikt. De beste drie crews zullen crewpunten verdienen.

  Deze informatie heb ik van de volgende website af gehaald:
  https://web.archive.org/web/20170308092256/http://www.osmwiki.nl/Crewlevels

  Als ik het zo lees moeten wij al 12 crewpunten hebben verdiend, want de laatste 3 Crew Cup Edities zijn wij op de 2e plaats geëindigd in de totaalscore. Of zie ik dit verkeerd?

  Ik zou graag willen weten of deze informatie klopt, zo niet dan wil ik weten hoe het crewpunten systeem wel werkt.

  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,

  PieterHofstra
  Old Glory Beheerder

 • Moderator NL

  @pieterhofstra_nl5

  De wiki is al heel lang niet meer bijgewerkt en wordt nu alleen nog maar voor nostalgische doeleinden gebruikt. Sinds de start van OSM 3.0 is er een nieuwe opzet gekomen. Alle topics over het crewwereldje zijn in één topic gezet. Vandaar uit kan je alles vinden. Dit is het sticky topic 'Crewtopics' op het OSM: Crew & Community events forum

  In de openingspost van het eerste topic onder 'Crew Cup' vindt je de nieuwe opzet met tevens de nieuwe hantering voor de crewpunten.