Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Prosiłbym też by zgłosić raport oszustwa na ich meczu(wystarczy na jednego napisać i podać dowody z opisem - SS mamy na forum). W takim wypadku obaj zostaną zawieszeni na tydzień.
Trochę głupio wyszło - mogłem tego nie wstawiać. Chłopaki fajnie grali a teraz dyskwalifikacja ... Chyba przestanę się bawić w detektywa.
-
@stefan-joptwojmać Jak mieć pecha to na całego Gratuluję wszystkim co awansowali
-
@cogito said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Prosiłbym też by zgłosić raport oszustwa na ich meczu(wystarczy na jednego napisać i podać dowody z opisem - SS mamy na forum). W takim wypadku obaj zostaną zawieszeni na tydzień.
Trochę głupio wyszło - mogłem tego nie wstawiać. Chłopaki fajnie grali a teraz dyskwalifikacja ... Chyba przestanę się bawić w detektywa.
Fajnie grali, ale oszukiwali, musi to być napiętnowane. Jak nie wpłynie raport z oszustwa to sprawy nie będzie poza konsekwencjami z MP.
-
@cogito Dobrze że zgłosiłeś. Takie rzeczy muszą być zgłaszane. Ja osobiście nie chciałbym takiego awansu. Że ktoś mi oddaje (bym nawet prosił o zmianę taktyki i składu na normalną). Jest to nie zgodne z zasadami i nie fer wobec innych graczy. - fair play
-
@damiś27 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Jak mieć pecha to na całego Gratuluję wszystkim co awansowali
Jakiego pecha. Odpadles i tyle.Podobnie i ja.Cóż zrobić Za rok powalczymy ...
Mogłem i Ci pomóc w awansie.Przecież gramy w jednej grupie.Jednak to jest to co odróżnia grających fair play menago od innych ,którzy tego nie robią.
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@damiś27 No właśnie, a jak jedna strona nie wiedziała o tym? Może on się specjalnie podłożył nie informując kolegi? I co wtedy?
bez jaj
-
@pawelzylicz i tu kolega może mieć rację racje tak też mogło być
-
@stefan-joptwojmać Zostali zgłoszeni za zmowę czyli jak napisano w punkcie 8 Regulaminu, muszą zostać ukarani za to ewidentne przewinienie i lekceważenie innych graczy. Oczywiście, mogą się odwołać od kary droga mailową, nie za pośrednictwem forum lub innych graczy, jeżeli zostaną uznani winni przewinienia.
Punkt 8 ogólnodostępnego Regulaminu Gry w OSM:
8. Collaboration between managers or between crew members in all leagues is prohibited at OSM. This includes the fixing of matches and the use of the transfers system to give one club an unfair advantage over another. Factors which will be considered such include, but are not be limited to: deliberately poor team line-ups; players deliberately lined up in the wrong positions; managers joining a league and then resigning after a few days with the deliberate intention of colluding with another manager; the specific use of Training Camps to affect or alter Results in order to gain an unfair advantage or protect a fellow manager/crew member. Any manager found to be guilty of such an offence will be suspended and will also be banned from rejoining a Crew for a minimum period of 2 months. Crews in which at least two managers playing in the same league are both found guilty of collusion with each other will be terminated.
-
@pawelzylicz Mistrzostwa Polski dla mnie muszą być wizytówką Polskiego OSM. W Regulaminie OSM pisze jasno. Mi by było przykro, bo w każdym meczu trzeba walczyć o nawet punkt, a ktoś się zmawia lub oddaje komuś bo.... i dostaje 3 punkty. Nie fer wobec innych graczy. - fair play
-
@damiś27 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@pawelzylicz Mistrzostwa Polski dla mnie muszą być wizytówką Polskiego OSM. W Regulaminie OSM pisze jasno. Mi by było przykro że w każdym meczu trzeba walczyć o nawet punkt, a ktoś się zmawia lub oddaje komuś bo tak się mu podoba i dostaje 3 punkty. Nie fer wobec innych graczy.
Nie marudź,jest jak jest.Za to że się nie podłożyłem tobie na koniec "kariery" postawią mi pomnik i dostanę order "Fair Play"
-
@huzar-shakir Taki z Ciebie kolega po prostu
-
Tabele końcowe:
Grupa A
Grupa B
Grupa C
Grupa D
Grupa E
Grupa F
Dovco_HandF......................48 (42-11) +31
Bolesław Chrobry................43 (35-14) +21
havsky..................................41 (34-10) +25
PiteRio.................................40 (36-20) +16
Byku Duma Warmii.............37 (23-10) +16
Krokodyl Amazoński...........31 (23-23) 0
paawelbiniek1.....................26 (14-18) -4
stb411..................................24 (16-18) -2
Dudzonk...............................22 (18-23) -5
10.Maciek Wałęga....................16 (18-36) -18
11.Bot
12.BotGrupa G
Grupa H
Grupa I
-
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupa D - KONIEC
@suchy998 to kolejny z wychowanków PAM, który gra dalej w MP :clap_tone1:.
-
Gratulacje, świetne mecze naszego menadżera z PAM i piękny awans do 2 rundy mistrzostw :clap_tone1:.
-
@Dovco_HandF Kto dostaje nagrodę za króla remisów w I rundzie?