Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Dzięki wszystkim za walkę. Gratulacje dla Łukasza zabawa do końca i walka niesamowita. Niestety ja zremisowałem u siebie mimo prowadzenia niestety kartki wykluczyly moich 2 podstawowych graczy ale tak to jest w sporcie i od razu zdrowych wesolych swiat dla calej wiary osm
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017 - FINAŁ
Walka była w tych Mistrzostwach:
:first_place: @Łukasz-Kowalski
:second_place: @AC-Bubol
:third_place: @sniki26
Gratulację -
Wielkie gratulacje dla Łukasz zdecydowanie najlepiej budował skład, u mnie drugi start w finale i drugi medal brakuje mi tylko złota
Jedyny zgrzytem i dla mnie dużym niesmakiem jest rezygnacja jibline który neo logował się od 20.12 i w dwóch dla mnie najważniejszych meczach oddał w 33 i 34 kolejce nie ustawiał składu na mecze z snikim i łukaszem. Wg mnie powinien zostać zdyskwalifikowany w następnych Mistrzostwach
-
Gratulacje dla @Łukasz Kowalski który rzutem na taśmę obronił tytuł mistrzowski :first_place: Swój występ w tegorocznej edycji IMP mogę zaliczyć do udanych gdyż poprawiłem się o 2 pozycje w porównaniu z ubiegłym rokiem .
Wielkie brawa dla medalistów i wszystkich uczestników finału IMP :clap_tone3: :clap_tone3: :clap_tone3:
No i Wesołych Świąt wszystkim :santa_tone2: -
Gratulacje dla @Łukasz Kowalski ( mogę chowalić się ze raz pokonałem 2 krotnego mistrza ) i dla innych
I tak daleko doszedłem jak na początkującego
do finału ja swój cel osiągnąłem nie byłem ostatni szkoda ze ostatnie 8 kolejek menczył mnie kontuzje bo przed nimi miałem 6 pkt starty do lidera
Może za rok sie udaPoprostu dostałem w ogorka bo byłem najsłabszym
I życzę wesołych i radośnych świąt
-
Gratuluję @Łukasz-Kowalski = król jest jeden
Gratuluję @AC-Bubol = zabrakło do pełni szczęścia tyci-tyci :clap_tone1:
Gratuluję @sniki26 za najniższy stopień podium, była szansa na mistrzostwo, oj była
Gratuluję i dziękuję wszystkim pozostałym: @martin343, @Damiś27, @mihau1878, @Cezarro, @Rhett1, @Jibline, @Bolesław-Chrobry, @Mateusz-Lambert, @suchy998, @FORMOZA, @ciamajda, @Marcin657827, @cogito i @Wojtyn84 za niezwykle emocjonujące i pełne dramaturgii zawody od pierwszej do ostatniej kolejki :clap_tone1:.
A dla relaksu już jutro zapraszam finalistów do Świątecznej Ligi Mistrzów PL 2017 - liczba miejsc ograniczona, kto pierwszy - ten lepszy . -
Dziękuję wszystkim za gratulacje
-
Był była niestety ,ale podsumowując odchodzący rok to jest bardzo dobrze ;
jako grupa Husarya_PL - Mistrzostwo polski
Mistrzostwa polski par - Mistrzostwo polski
Indywidualne Mistrzostwa polski - 3 miejsce
Super by to wyglądało jak by i tutaj było Mistrzostwo ale i tak ten rok jest dla mnie bardzo łaskawy !!! -
Gratulacje Panowie świetnych występów w finale. Wielkie brawa dla @łukasz-Kowalski, który obronił tytuł IMP
-
Rownież gratulacje dla Łukasza zasłużone zwycięst wo.Najwięcej zwycięstw,najwięcej strzelonych bramek,najlepszy stosunek bramkowy,ale to co mnie rozwala to najwieksza wartość kadry.Nie wiem jak on to zrobił bez transferów.Poza tym super walka na długim dystansie,zauważyłem źe kazdy miał jakieś wzloty i upadki.Walka do samego końca do ostatniej kolejki.Ja tuż za podium za reprezentantami Polski nie jest źle.Fajnie zacząłem od 4:0 i skończyłem na 4:0..Dla porównania wrzucam wartości kadry.
-
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Gratulacje dla @Łukasz Kowalski ( mogę chowalić się ze raz pokonałem 2 krotnego mistrza ) i dla innych
I tak daleko doszedłem jak na początkującego
do finału ja swój cel osiągnąłem nie byłem ostatni szkoda ze ostatnie 8 kolejek menczył mnie kontuzje bo przed nimi miałem 6 pkt starty do lidera
Może za rok sie udaPoprostu dostałem w ogorka bo byłem najsłabszym
I życzę wesołych i radośnych świąt
Świetnie się spisałeś w tych mistrzostwach , jak na ogórasa oczywiście Aby zatem nagrodzić Twoją znakomitą postawę Jury postanowiło przyznać Ci bardzo rzadko przyznawaną , prestiżową nagrodę czyli "Złotego Ogórka" ! Gratuluję :clap_tone3:
( w skład Jury wchodziłem ja oraz Arkadio2000 który co prawda już nie gra ,ale w Jury zasiada ) -
@cezarro Złoty ogórek coś pięknego. Zazdroszczę takiego... Lepsza nagroda niż wygranie IMP. Gratulacje dla @Łukasz-Kowalski @AC-Bubol @sniki26 pisalem, że będzie walka do ostaniej kolejki! Brawa również dla @martin343 kto by pomyślał, że o włos nie stanąłbys na podium? A teraz odpoczywajcie. Wesołych Świat i szczęśliwego nowego roku.. Nie pijcie za dużo abyśmy spotkali się w 2018 xD :mrs_claus_tone1:
-
Wielkie graty dla nowego-starego Mistrza
Wielkie dzięki za to, że tu byliście i skopaliście mi cztery litery
Ale co by nie było to korona króla strzelców należy do mnie i musicie się z tym pogodzićZdrowych i spokojnych Świąt oraz wielu radosnych chwil w nadchodzącym Nowym Roku
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Mam potwierdzone nagrody z OSM za finał:
Nagrody OSM za pierwsze 10 miejsc w finale MP 2017: 1. 500 BC 2. 250 BC 3. 100 BC 4. 50 BC 5. 50 BC 6. 50 BC 7. 50 BC 8. 50 BC 9. 50 BC 10.50 BC
Nie są to jakieś oszałamiające kwoty, ale i nie odbiegają poziomem od poprzedniego roku. To taka dodatkowa gratyfikacja do naszego turnieju.
Nagrody zostały już rozesłane czy jeszcze nie ???