Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@huzar-shakir jak 5 to moze uda mi sie awansowac dalej xD
-
@toomanyways
mocniejszej dla mnie nie było ? -
@suchy998 z chęcią bym się z Tobą zamienił... Grupa A- połowa to becni bądź byli reprezentacji kraju.
Niema słabych grup.
@Stefan-Joptwojmać będzie sonda faworytów do zdobycia mistrza ??? Zaglosowalbym na swojego faworyta.
-
@huzar-shakir pewnie na siebie
-
@marcin657827 na siebie nie mam inne typy.ja muszę się martwić o to żeby ostatnim w grupie nie być
-
@stefan-joptwojmać Jakie będą zasady rozgrywania IMP ??? Gramy sparingi czy też oszczędzamy na monetach,ponadto okres przygotowawczy będzie czy też nie i lecimy od strzała ???
-
@huzar-shakir widac sa grupy mocne i mocniejsze zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie
-
@pimus1910 nie masz co się dziwić Adaś.3 menago dostało bana. Z tej też przyczyny pozmienialy się nieco numerki startowe
-
@huzar-shakir
Fakt po prostu zamiast przesunąć całą listę to chłopaki wrzucili 3 losowych menago w miejsca zwolnione -
@pimus1910 Sugerowałem się tabelką, którą zrobił Stefan i wg. kolejności zapisanych osób z tamtej tabelki zrobiłem numerację.
-
@huzar-shakir znaczenie jest , jakby nie bylo to bysmy nie losowali grup
-
@toomanyways
Tak wiem,to pytanie było bardziej do Stefana ale podkreślam-to żaden problem i żadne czepianie się -
Hmm... Grupa C. Strasznie dużo nieznanych mi menadżerów. Nie wiem czy to dobrze czy źle.
-
@michal_acm
A czy to ważne ważne,żeby grać swoje i odpaść -
@pimus1910 hahaha XD Może zagram nie swoje i nie odpadne?