Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@dovco_handf w pokemony jeszcze w ogóle nie grałem. Retro też miałem okazję zagrać tylko tu i w MPP więc za dużo doświadczenia nie mam w tego typu lidze. Ale jeszcze zostało trochę meczy, może jeszcze się uda odrobic stracone pkt. To fakt, zawodnicy też się troszkę różnią. Staram się trenowac tych co są mi potrzebni do taksy i może tu jest błąd. Lepiej może taksę dopasować do graczy których mam i nie kombinować na sile...
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cogito oj przeskrobales sobie.. XD
ale ma racje
-
@cogito said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Lamusy z Was i tyle Chcielibyście grać wiecznie to samo i wiecznie wygrywać
@cogito ma rację ,niektórym ogórasom się wydaje że jak im się uda obczaić jedną dobrą taksę to od razu będą brylować we wszystkich rozgrywkach
-
@cezarro Tak już jest z ogórasami, a ja muszę kombinować z taksami teraz, bo wszyscy są mocni i ciężko mi remis wywalczyć Ale nie jestem ostatni w lidze, tyle dobrego i jak na tak niskim miejscu mam cały czas dodatni bilans bramkowy, a meczu żadnego nie przegrałem więcej niż jedną bramką
-
Grupa J Kolejka 9
Małe kłopoty z netem, także tabela później wstawiona. Niestety nie zdołałem także się ustawić na mecz.
-
@radek12_19 W jednym meczu strzeliłem prawie tyle goli co w 8 poprzednich XD
-
@toomanyways Armaty bardziej odpalaj
-
@radek12_19 Wolę grać zachowawczo. Mniejsze ryzyko wtopy
-
@toomanyways Bez strzelania nie ma wygrania , choć zaraz, przecież po samobójach można wygrać
-
Mam dosyć po tej kolejce.
-
@toomanyways Dzisiaj to armat nie odpalaj
-
@mihau1878 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupa M kolejka 9/22
Brawo Mihu idziesz jak burza
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Brawo Mihu idziesz jak burza
Rozwala system .
-
Grupa :regional_indicator_l: /
-
Grupa K
-
@suchy998 nie wytrzymałeś, bo wskoczyłeś na lidera? Gratki :clap_tone1:.