Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Gr. L 8/22
-
@huzar-shakir różnica 6pkt rzeczywiście dzieli nas przepaść...
-
@daroo933 Phi, ledwo dwa mecze, a to nawet nie połowa sezonu .
-
@dovco_handf dokładnie po tej kolejce może być strata tylko 3pkt
-
@daroo933 Wcale by mnie to nie zdziwiło .
-
@mihau1878 Nadal bez porażki w tym półfinale, rewelacja :clap_tone1:.
-
Niezwykle zacięte mecze i poza jednym przypadkiem, wygrane gospodarzy:
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
poza jednym przypadkiem
Już nie bądź taki skromny
-
Gr. L 9/22
WSTYD, HAŃBA, KOMPROMITACJA, NIE WRACAJCIE DO DOMU...
-
@cogito Dziś karma była po mojej stronie. Statystyki wyrównane jak wczoraj, ale dziś ta ja wygrałem. Jak pisałem wcześniej, w tej lidze każdy z każdym ma szanse i każdy mecz to wielka niewiadoma.
-
Wam też taksy z nostalgii A nie chodzą na B? W 1 rundzie pięknie grali chlopaki, świetne staty i wyniki. W retro B zupełnie odwrotnie. Jak byłem drugi tak jestem drugi od konca. W MPP było tak samo.. W retro A ładnie szło a w B ucichło. Tragedia jakaś, po cichu jak pewnie każdy liczyłem na finał ale już raczej bez szans. Kombinuje z taksami, jakiś postęp jest ale i tak do czołówki daleko. Gorzkie żale - musiałem to z siebie wyrzucić heh
-
@havsky Masz dużo racji.
-
@havsky Potrafiłem zremisować z Jepsztelem i Bubolem, a dzisiaj ostro w dupę z Damisiem mimo całkiem równych statystyk
-
@dovco_handf trzeba mieć osobny zestaw taktyk na każdą ligę retro bo jednak się one różnią od siebie
-
@havsky Też to zauważyłem już... jakieś 2 lata temu Inaczej też trzeba nieco ustawiać zawodników. Zauważ, że nie są z takimi samymi skillami. A ci wejdą w Pokemony w finale? Tam jeszcze inaczej to chodzi troszeczkę .
-
@pepguardiola-fcb
Ja dostałem 2:7 nawet w jednym meczu dziwne wyniki czasami wpadaja. I te kartki:/ przykład z przedostatniego meczu.. Pomarańczowy sedzia.. Rywal dał agresję więc ja dałem normalne wejścia by się nie wykartkowac ale oczywiście to ja dostałem czerwo. I to już któryś raz z kolei taka sama sytuacja.. Szpieg śledzony do ostatniej sekundy, rywal nic nie zmienial.. Mi wpadły 2 żółte i czerwo a jemu 1 żółta.