Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@formoza Sam się nie spodziewałem wyniku, oglądałem symulacje tylko do pierwszej połowy później pominąłem bo nie ma sensu się denerwować, moje chłopaki chciały chyba coś dorobić i zrobiły sobie łamaczek Nasza nie"wdzięczna" grupa :regional_indicator_l: jest taka, że jeszcze każdy może awansować i każdy może odpaść, nikt nie może być niczego pewnego. Raczej emocje do samego końca murowane
-
Grupa :regional_indicator_l: 16/22 Kolejka
Wcześniejsza kolejka
-
jak byłą tabela tych 5 miejsc na półmetku
robił ktoś to mini tabele ? -
@martin343 Tak bywa, że jak się odpali to idziesz jak burza
-
Grupa J Kolejka 16
-
@pawelzylicz Ja to nawet z remisu jestem zadowolony, jak porażki za porażkami były, 2 ostatnie mecze, zwycięstwo i remis dają nadzieję, że zdołam nie skończyć na ostatnim miejscu. Niezależnie co się stanie świat się nie zawali.
-
GR K, Kolejka 16, trzech muszkieterów wyraźnie odstaje od reszty... na czele stawki. A do końca już tylko 6 kolejek.
-
@dovco_handf
walka o 4 miejsce zapowiada się konkret -
@borynos Fajna, mocna liga, poza jednym elementem... :ok_hand_tone2:.
-
@dovco_handf
no książę nie z tej bajki niestety -
@dovco_handf rozkład meczyków w ostatnich kolejkach jest dość ciekawy także mogą być jeszcze niezłe jajca Oby do ostatniej kolejki jak najwięcej menago miało szansę na awans
-
@borynos trzy - cztery najbliższe kolejki mogą narobić niezłego bałaganu a w tym nasz bratobójczy pojedynek Do tego żądny awansu @ciamajda nie podda się ot tak.
Ciekawe jak @Dovco_HandF @suchy998 @LookPicture rozegrają pojedynki między sobą Niezła końcówka się zapowiada
-
@cogito said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Ciekawe jak @Dovco_HandF @suchy998 @LookPicture rozegrają pojedynki między sobą
Co sugerujesz? Każdy z nas zagra tak jak graliśmy do tej pory, czyli żeby wygrać z rywalem, nieważne kto to jest. Liczy się tylko zwycięstwo :thumbsup_tone2:.
-
@dovco_handf ja wiem jak z tobą i lookiem zagram tak żeby znowu wygrać z wami obojga xd