Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
No i start mam rewelacyjny, ustawiłem się ofensywnie 433 na wyjeździe i do czerwonej kartki najlepszego obrońcy było ok.
Teraz zaczynają się schody nie dość że zamykam table to jeszcze najlepszy pomocnik pauzuje za kartki -
To jest dłuuuuuga liga i jeszcze wiele będzie ciekawych akcji Co kolejkę postaram się najciekawsze wg mnie mecze przedstawić i subiektywnie napisać krótko pół żartem/pół serio komentarz (proszę więc bez urazy, bo chodzi o dobrą zabawę).
Meczami kolejki są dwa mecze dziś wg mnie:
- Starcie Cezarro z ciamajdą. 433a bije wyjazdowe 442b. Szach-mat w 4 ruchach. A zaczęło się tak pięknie ciamajdzie od prowadzenia jednym golem. Ale potem jazda z nieba do piekła.
- martin343 vs AC Bubol to łabędzi śpiew tego drugiego po czerwonej kartce przy stanie 1:0. Wyjazdowe 433a poległo klasycznie przeciw 451. Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana, ale kto ryzykuje zbyt mocno i zbyt często... chodzi w gipsie. Bo jazda po bandzie - nie zawsze popłaca.
- Starcie Cezarro z ciamajdą. 433a bije wyjazdowe 442b. Szach-mat w 4 ruchach. A zaczęło się tak pięknie ciamajdzie od prowadzenia jednym golem. Ale potem jazda z nieba do piekła.
-
@martin343 - wiem tylko że tym ustwieniem 80% bramek strzelam w drugiej połowie więc do czerwonej cały czas była szansa że coś strzelę , a po to już tragedia
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017 - FINAŁ
-
16 bramek obejrzeliśmy w 2 kolejce. To jest dokładnie tyle samo co... w 1 kolejce. A co do meczów dnia - tradycyjnie zerknijmy tam, gdzie najwięcej padało bramek:
1.Domowe 442B bije wyjazdowe 433B. A to znaczy, że ciamajda bez pudła ograł martin343. Statystyki mówią same za siebie, czy warto ofensywnie ustawiać drużynę na wyjazd:
- W drugim meczu magii nie było.Czerwo w 27' u Damiś27 przy prowadzeniu cogito zakończyło ten nierówny pojedynek, gdzie kolejne bramki były już tylko kwestią czasu. I tak dobrze, że skończyło się na trzy do zera. Klasyczne 433 a na dom zagrało i wygrało z klasycznym 451 polecanym na wyjazdy, ale bez czerwonych kartek.
-
@Dovco_HandF Dziś grałem 3 mecze, w 2 meczach dostałem 2 czerwone kartki.
W MP przegrałem, w innej lidze dowiozłem wynik 3-0 dla mnie.
W obu meczach zagrałem 451 i zagrałem takim samym stylem gry jak przeciwnik, hehe jednak to ja dostałem czerwone kartki...magia OSM. -
@damiś27 Są takie dni, z takimi meczami, okraszonymi czerwonymi kartkami...
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017 - FINAŁ
-
Aż 19 bramek w 3 kolejce! Towarzystwo się rozkręca? Niekoniecznie. 6 bramek padło w remisowym meczu lidera Cezarro z walecznym z dolnych rejonów tabeli: Damiś27. Ale po kolei.
- Najpierw lekcja jak mocne, dopracowane wyjazdowe 451 (mihau1878) bije klasyczne 433a (Marcin6578
- Następnie przykład beztroskiej gry 433a na wyjeździe (Bolesław Chrobry) przeciwko 433a u siebie (FORMOZA). Kto zagrał dobrze, a kto źle? Pytanie retoryczne.
- Na koniec wspomniany remisowy mecz - idealny remis pomiędzy Cezarro (433a) i Damiś27 (451). 6 bramek, prawdziwa uczta dla kibiców.
- Najpierw lekcja jak mocne, dopracowane wyjazdowe 451 (mihau1878) bije klasyczne 433a (Marcin6578
-
i lipa najlepszy pomocnik kontuzjowany na 4 kolejki
-
@suchy998 Mówi się trudno - gra się dalej. Trenuj zastępcę.