Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@stefan-joptwojmać no właśnie nie przypatrywałem sie sutyacji w grupach juz na koncu i dzis to był dla mnie szok ze zebrakło Cię w finale !
-
@przemek-kaszti said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać no właśnie nie przypatrywałem sie sutyacji w grupach juz na koncu i dzis to był dla mnie szok ze zebrakło Cię w finale !
Można powiedzieć na własne życzenie, bo z ostatnim kompem 2 porażki, jedna jak jeszcze był człowiek, druga po czerwonej w 6 minucie no i na ostatnich 5 meczy 1 pkt. Bywa.
Tutaj macie przygotowaną tabelkę, która pokazuje, które miejsce na koniec sezonu zajął dany gracz. Podstawą klasyfikowaniu graczy było zajęte miejsce w grupie. Następnie liczyła się ilość zdobytych punktów, w dalszej kolejności bilans bramek, a gdy i tu było równo braliśmy pod uwagę liczbę zdobytych goli. Uwzględniłem tylko półfinały, reszta została potraktowana jako eliminacje:)
-
@przemek-kaszti Co ja mam powiedzieć, tyle, że u mnie odwrotna sytuacja. Początek b. słaby, 4 -5 pkt miałem, porażka za porażką, szorowałem dno tabeli. W końcówce los się uśmiechnął do mnie, zdołałem się podnieść i uratować honor 10 miejscem z 21 pkt.
-
@stefan-joptwojmać
Świetne podsumowanie :ok_hand_tone1:. -
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Radek na koniec grałeś zajebiście nie było mocnych !!!
@radek12_19 przyczajony tygrys ukryty smok
-
Finalistom życzę udanej rywalizacji
-
Jest dużo chętnych do wygrania tylko nieliczni piszą o tym tak jak ja ,jeśli przegram i nie bedę na miejscu 1-3 to porażka dla ,mnie finał mieł być i jest nie jestem jakimś obłudnikiem co pisze że super że już tyle ugrałem i finał to max i jest ok !!! , nie ja jasno rywalizuje tylko o miejsce 1-3 w final i wszystko poniżej będzie dla mnie porażką którą przyjmę na klatę jeśli przegram ale niech nikt mi nie pisze że przed finałem gra o ostanie miejsce i super że tutaj awansował ,niech każdy napisze że gra o mistrza bo tak jest i jazda na noże ,nie ważne jakie masz doświadczenie czy cię znają w polskim osm czy nie ,jestes w finale wiec walcz o mistrza bez gadania że final to max twoich możliwości bo tak nie jest !!!
-
@sniki26 Prawda jest taka że każdy pisze różne żeczy a po cichu liczy na majstera ja chciałem w tym roku zrobić krok do przodu i trafić chociaż do półfinału udało się dojść do finału z czego jestem mega zadowolony to teraz czas na kolejny cel i jak każdy finalista liczę na pozycję od 1-3. Jest nas w finale 18 więc każdy z nas ma szansę na 1 miejsce nie ważne co pisze. Są faworyci ale przed finałem było ich o wiele więcej i nie awansowali sądzę że osm w Polsce wkracza w taki etap że każdy może wygrać z każdym nie ważne ile w to gra. Powodzenia i oby była ostra jazda do ostatniej kolejki.
-
Miałem zakończyć "karierę" w OSM jeśli zdobede tytuł,a tu nic,dupa.Pozostało mi czekać kolejny rok.Póki co Z zaciekawieniem będę przyglądać się najlepszym w finale.
POWODZENIA wszystkim uczestnikom finałów.
-
@formoza o o tym piszę bez zbędnych farmazonów jestem w finale więc walczę o podium i super , to jes Finał IMP i każdy ma równe szanse jesli przegram spoko, to byli silniejsi ale na starcie nikt nie jest słabszy być może ja będę ostani ok będzie to dla mnie mega szok Ale SPOKO jestem ostatni w finale dałem z siebie 100% i super ale niech każdy jasno napisze że gra o Mistrz BO INACZEJ TEGO NIE WiDZĘ więć niech wszyscy finaliści jasno napiszą że grają o finał i pojedżiemy na noże bez względnych uprzejmości !!!
Więc kto chce wygrać finał niech podbija temat jestem pierwszy
sniki26 tylko finał walko do końca !!! -
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@formoza o o tym piszę bez zbędnych farmazonów jestem w finale więc walczę o podium i super , to jes Finał IMP i każdy ma równe szanse jesli przegram spoko, to byli silniejsi ale na starcie nikt nie jest słabszy być może ja będę ostani ok będzie to dla mnie mega szok Ale SPOKO jestem ostatni w finale dałem z siebie 100% i super ale niech każdy jasno napisze że gra o Mistrz BO INACZEJ TEGO NIE WiDZĘ więć niech wszyscy finaliści jasno napiszą że grają o finał i pojedżiemy na noże bez względnych uprzejmości !!!
Więc kto chce wygrać finał niech podbija temat jestem pierwszy
sniki26 tylko finał walko do końca !!!Tak jest , do ataku :clown: , zwycięstwo albo śmierć !!! :skull_crossbones:
-
Mistrzowie poprzednich edycji: 2011 - Sir Marek Myjchrzak 2012 - Sir Marek Myjchrzak 2013 - Fanatyk22 2014 - borynos 2015 - Hustin Doffman 2016 - Łukasz Kowalski
Historia pamięta tylko zwycięzców :thumbsup_tone1:.
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Mistrzowie poprzednich edycji: 2011 - Sir Marek Myjchrzak 2012 - Sir Marek Myjchrzak 2013 - Fanatyk22 2014 - borynos 2015 - Hustin Doffman 2016 - Łukasz Kowalski
Historia pamięta tylko zwycięzców :thumbsup_tone1:.
Dokładnie.
Miałem przyjemność brać udział w każdym z finałów, udało się również awansować i w tym roku.
Nawet w pierwszym roku jako debiutant interesowało mnie zwycięstwo.
W roku 2013... Fanatyk nie był stawiany jako faworyt a odpalił.Oczywiście, że każdy gra by wygrać, niektórych nie interesuje 2 miejsce
Na szczęście by dobrze rywalizować w OSM, nie trzeba przygotowania kondycyjnego, nie trzeba specjalnych sesji psychologicznych, dobrej diety itd... tu wystarczy ustawić grajków, parę suwaków i tyle.
Nikt się nie będzie specjalnie podkładał, ustawi co ma najlepszego... sfera motywacyjna w tej grze nie istnieje, taktyka i tak będzie wyglądała tak samo.Ustawień taktycznych jest tak mało, że każdy może trafić na dany mecz, na danego rywala.
Każdy może wygrać z każdym. -
@sniki26 Prawisz mądrze. Gram już w OSM kilka parę ładnych lat, nigdy nie byłem najlepszy, raczej taki dobry średniak.W tym roku jest mi dane zagrać pierwszy raz w finale. Awansowałem to już jest dobrze, ale będąc tutaj mam takie szansę na wygranie ligi jak 17 innych menadżerów. Nie zamierzam się nikomu poddawać, tutaj już nie ma kolegów ani sentymentów. W grę wchodzi tylko równa walka i zwycięstwo w całych rozgrywkach. A co wyjdzie to wyjdzie. Tylko zwycięstwo!