Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
-
Ja tam nie zamierzam grać sparingów, może czasami. Chodzi o to, że w jednej grupie jest dużo menadżerów z tej samej grupy. Mogą się dogadać na sparingi, nie każdy tak zrobi, ale znam życie i wiem, że nie mamy opcji by ktoś z tego nie skorzystał.
-
emmm troche nie wiem o co wam chodzi z tymi sparingami wiec em m mm...o co chodzi z tymi sparingami?:p
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
emmm troche nie wiem o co wam chodzi z tymi sparingami wiec em m mm...o co chodzi z tymi sparingami?:p
Pograj z 4,5 lat to zrozumiesz ;)( o ile wytrzymasz z nami wariatami)
-
Nie rozumiem oburzenia. Możliwość grania sparingów to jedyna słuszna decyzja. Nie da się niestety sprawdzać czy ktoś sparing rozegrał, a samo poleganie na uczciwości wszystkich graczy byłoby naiwne. Na MŚ są sparingi, więc ich obecnośc nie powinna również dziwić w MP. Tak naprawdę jakikolwiek progres dają 2-3 pierwsze sparingi w każdej kolejce. Później progresy są tak minimalne że szkoda monet. Ja sam pewnie na początku będę grał po 2-3 sparingi, a potem odpuszcze całkowicie, bo też czym piłkarze mają wyższy skill tym wolniej się rozwijają
-
@huzar-shakir Ja tam poradziłbym sobie bez sparingów.
-
@radek12_19 jak organizatorzy chcą tak będzie.mnie tam obojętnie. Mogę grać spary nie muszę ,stać mnie jeszcze na wydanie kilkunastu monet dziennie.skoro w bitwach wydawało się po kilkaset monet to można i tu.tylko po co ??? jak to napisał kiedyś @Dovco_HandF gra jest darmowa,więc nie musimy dopłacać do interesu "firmy".najwyżej ktoś nie dostanie wypłaty
-
@huzar-shakir to może komuś nie dam wypłaty
-
dobra dobra dobra jusz wżysztko czaje...jeszcze jedno czemu kazdy z top 1000 gra w jakiejs lidze dla bezdomnych(Malta,Czarnogóra itp)?
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
dobra dobra dobra jusz wżysztko czaje...jeszcze jedno czemu kazdy z top 1000 gra w jakiejs lidze dla bezdomnych(Malta,Czarnogóra itp)?
Łatwa odpowiedź. Grając niskimi celami w słabych ligach przy założeniu że ten cel osiągniesz ,czyli zdobywając tytuł i puchar możesz zdobyć niemałą liczbę punktów menedżerskich. Jest jednak jeden mały szczegół-po drodze jeśli w danej lidze gra (najlepiej) komplet menago powinno się wygrywać jak największą liczbę spotkań ,a więc najlepiej wszystko Dodatkowo dobrze jeśli gra w tej lidze sporo menadżerów z wyższej półki Na nich można nabijać największą liczbę punktów. Oczywiście najpierw należy ich ograć ....
-
@michal_acm ja się nie oburzam tylko jeśli mam wydać kilkaset monet a na koniec ligi dostać z 5 to niech się bujaja Ci z góry zarówno z GB jak i NED.
-
kto chce niech gra sparingi i tyle, według mnie to strata monet
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Przezciez jak sie koledzy dogadaja i beda grac mimo zakazu to bedzie widac to od razu w wartosci skladu
Dlatego właśnie słuszną decyzją jest brak zakazu rozgrywania sparingów , gdyż zawsze w poprzednich edycjach gdy był zakaz to były jakieś kombinacje.
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro Jak dla mnie najlepsza opcja to bez trenigow i towarzyskich zaczynamy z rownymi skladami i konczymy a jak komus wartosc kadry drgnie kara !!!
Jak dla mnie to zbyt radykalne rozwiązanie
-
@cezarro ale jakze sprawiedliwe ? liczy sie tylko taktyka i oczywiscie fart szczescie co kto woli sa gracze co beda trenowac 3 razy 2 razy albo raz dziennie , nie kazdy ma tyle czasu zeby poswiecic nawet te 5 min zeby wejsc i ustawic trening .
Rowne szanse rowna sie wieksza rywalizacja . nie bedzie gadania ze ktos mial lepszy sklad itd .