Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@huzar-shakir Ja mam to samo znalzalem lige zeby jak najmniej siedziec na bezrobociu
-
@huzar-shakir zapraszam do Norwegi jak chcesz
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać start 23 nie miał być ??? Celowo wbilem się do lig gdzie nic nie osiągnę a tu trzeba jeszcze czekać...2 wolne sloty od jutra
Start 25 września w poniedziałek.
Jak się nudzisz to przypomnij sobie pewną piosenkę, która nawiązuję do tej napinki:D
-
@huzar-shakir ja gram tylko na jednym slocie i nie płacze
-
@stefan-joptwojmać ostatnio oglądałem "Pinezke" na żywo.Piękna sprawa
-
@huzar-shakir nie to nie bym miał z kim pogonic sie o potrojono koronę
-
@huzar-shakir Oj chciałeś mnie upokorzyć? Dobrze wiesz dlaczego zrezygnowałem z twojej ligi pisałem ci na priv i nie udawaj głupka
-
@huzar-shakir Teraz mam 3 wolne sloty po rezygnacji. Potrzebne na turnieje. Ale oczywiście nie rozumiesz i robisz problem A co do celu to spokojnie bym osiągnął bo miałem 13 więc z palcem w dupie
-
@huzar-shakir Dobra skończyłem z Tobą dyskusję to nie temat od tego Masz jakieś ale zapraszam na pw elo
-
@huzar-shakir
dajcie mi screny poczytam sobie z chęcią -
ooooo jest roast jest roast
-
Jako, że mistrzostwa jeszcze się nie rozpoczęły to jeszcze przed ich startem chciałbym zgłosić, że rezygnuje z udziału w MP. Ogólnie kończę z OSM. Nie wiem czy na zawsze, ale na pewno na dłuższy czas.
Probowałem wcześniej skontaktować się organizatorami, żeby jakoś się dogadać, ale skoro nikt nie raczył odpowiedzieć, to piszę tutaj. Myślę, że lepiej wycofać się przed rozgrywkami, dzięki czemu każdy będzie rywalizował z botem i będzie to bardziej sprawiedliwe niż jakbym miał opuścić ligę w trakcie lub grać na pół gwizdka tak jak to robię już od paru tygodni.
Powodzenia dla wszystkich i niech wygra najlepszy
-
@michal_acm z organizatorami ciężko się dogadać.może napisz na francuskim forum,może Cię zrozumieją
-
@michal_acm
Najlepszy właśnie się wycofał