IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
@pimus1910 okej dzieki ! a czy jest jakis sposob szybszej sprzedazy zawodnikow ? I zauwazylem taka tendencje ,ze bardziej wartosciowi pilkarze sprzedaja sie dluzej niz Ci tańsi ,czy to prawda ?
-
Super rady @pimus1910
-
@pimus1910 zależy jaki skill i jaka pozycja danego gracza oraz wiek
-
@huzar-shakir Do 15 mln jakos idzie wyzej juz sie dluzej czeka . najlepiej schodza ogorki malosolne
-
@huzar-shakir
Z pewnością niemniej-czy naprawdę zwracasz uwagę czy to pomocnik lub obrońca jeśli na TL jest napastnik lub bramkarz po cenie promo? sorry za moja polszczyznę ale jetem po 30-tce żony -
@pimus1910
Właśnie kupowanie zawodników po cenie promocyjnej, nawet graczy, których nie potrzebujesz jest warte polecenia, bo potem można sprzedać ich ze sporym zyskiem -
@Byku-Duma-Warmii wykorzystuję każdy rodzaj zrobienia transferów.co jak co ale jeszcze wiem jak to się robi.każdy ma swój sposób zarabiania na zawodnikach
-
@huzar-shakir
Masz rację, każdy transferuje inaczej :slight_smile: -
@Byku-Duma-Warmii ja akurat nie mam powodów do narzekań. mnie tam idzie
-
taki żarcik, ale trzeba myśleć nawet przy tak zdawałoby się banalnej rzeczy jak transfery bo można sie potem bujać z grajkiem tydzień czasu jak ja na jednym ze swoich slotów @huzar-shakir wie o kim mówie, kupiłem go w ułamku chwili po zarobieniu kasy bo "okazja" tyle że stoi wystawiony za 80M a tacy gracze dużo wolniej się sprzedają. Tak jak koledzy wyżej mówili najlepiej kupować graczy ze skillem 80-89 do 20M, przetestowane że sprzedają się najszybciej.
-
@huzar-shakir chyba ze jakis gracz kupi bo w kompa watpie
-
Sprzeda się, cenę opuściłem. Niedawno grając w hiszpańskiej lidze sprzedałem Benzemę za jeszcze większą kasę botowi, więc prędzej czy później zejdzie. Najwyżej obniże cenę do 60M, to i tak przyniesie mi 30M zysku