IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
@Maciej-Stevens said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
Kumam, To powiedzmy, że chce zostać przy 3-5-2 powiedzmy w Anglii grają Liverpoolem i wygrywać z równymi/silniejszymi od siebie. Jaką taktykę obrać ?
@mihau1878 said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
@Dovco_HandF
Małe podpowiedzi do niektórych formacji:- 352
- 352
-
Dzięki Panowie, przetestuję i dam znać ! Piona !
-
Zakodujcie sobie w koncu ze 433, 352, 451 itd. to nie taktyki a formacje XD
-
Siema jak sie ustawić przeciwko 3-4-3A ?
Finał pucharu
Bayern M vs Hertha Berlin (ja)
W meczach ligowych 2x 1:1
Jego skład średnia 100, mój średnio 90 -
@Michał-Kubik
Chyba najlepszym wyborem będzie ustawienie zespołu w formacji 4-5-1. -
@Michał-Kubik Lub możesz spróbować zagrać tak jak przy remisie 1-1 na wyjeździe. Juz nie bedzie miał atutu swojego boiska. No chyba że statystyki wtedy były miażdżące przeciwko Tobie to lepiej nie próbować.
-
Witam , panowie wartości składu : Moj zespół 79 mln a przeciwnika niecałe 40 mln.
Można spokojnie ofensywanie 4-3-3B skrzydełkami czy lepiej defensywnie jeszcze? Gram na wyjeździe . Przeciwnik zawsze też gra formacją 4-3-3A . -
@zkrystian
Mozesz zagrac 451 lekko defensywnie wtedy przeciwnik raczej nic nie zrobi -
Skład 2 razy mocnjeszy to jechać 433A też mocne to wygrana pewna
-
@Bounty-8358
No właśnie, tylko ciekawe czy ma mocne te -- :thinking:. Bo jak słabsze niż rywal to nawet nie pomoże mu to, że ma mocniejszy skład. -
Znów mam problem... nie wiem jak ustawić sie przeciwko 4-5-1B ...
Grałem 5-3-1-1 na wyjeździe i 0-2 w plecy... teraz ćwierćfinał i fajnie byłoby awansować dalej. Skład mam praktycznie 2x mocniejszy -
@Michał-Kubik
451B? CZy może 541b -
Racja xD
Myśle nad 4-5-1... co wy na to? -
@Michał-Kubik
Nie wiem jak stoisz kadrowo -
[0_1498946935493_skład.mpeg](Uploading 100%)
-
-
@Michał-Kubik
Jaka liga? -
Liga Polska meczyk przeciwko Arka Gdynia
-
@Michał-Kubik Masz dużo lepszy skład to można zagrać 4-2-3-1 lub 4-3-3 a/b - w zależności od ustawienia się przeciwnika. Nie wiem czy już tak grałeś jeśli nie to możesz zagrać 4-5-1. Do obu taktyk jakieś podpowiedzi są na pewno na pierwszej stronie IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH Ja osobiście na pewno grałbym 4-3-3 a/b w zależności od ustawienia przeciwnika.
-
@Michał-Kubik jesli u siebie to 433 ofensywnie i agresywnie i spokojna wygrana reszte ustawien pozostawiam Tobie