Mundial-czas zacząć
-
Witam w nowym temacie na naszym Forum:flag_pl:
W tej dyskusji chcę abyśmy podyskutowali na temat Mistrzostw Świata 2018.
Chodzi mi o rozmowę na temat drużyn które są już pewne awansu jak i o te które jeszcze walczą o udział w tych rozgrywkach np.: Syria:flag_sy: ,Australia:flag_au: czy Portugalia:flag_pt:.Proszę o dodawane nowych postów na tym temacie aby urozmaicić tą dyskusję. Za błędy (jeśli są) bardzo przepraszam. -
Mundial-czas zacząć i oby z polską drużyną. Bo co to za Mundial, jak naszych by tam miało nie być :flag_pl:. Zupełnie inne emocje. Pamiętam z dzieciństwa, że mój tata (zawodowy piłkarz z powołania) zawsze na Mistrzostwa Świata w piłce nożnej brał urlop z pracy i zapomnij o jakichś spacerach czy zabawach taty z dzieckiem w czasie Mundialu - oglądaliśmy tv, wszystkie mecze, po kolei, nieważne o której godzinie Piękne wspomnienia jak to najwcześniejsze z 1974 roku, otwarcie Mundialu i występ Marylki Rodowicz:
-
po tych MS chce powiedzieć Polska Mistrzem Świata
-
@suchy998 Dobry to on byl w Ajaxie . W Napoli mial dobre mecze Ale w Reprezentacji to on jest Fatalny jesli chodzi o przydatnosc i skutecznosc . Obrona pilnujac Lewandowskiego czesto pozostawiala Milika samego , a on i tak nie potrafil tego wykorzystac .
-
@maloba Jak na razie widać, że idzie nam OK:man_gesturing_ok_tone2: .:regional_indicator_p: :regional_indicator_o: :regional_indicator_l: :regional_indicator_s: :regional_indicator_k: :regional_indicator_a:
Nie tylko w FIFA ale też grupa nasi koledzy grupowi:flag_dk: :flag_me: mogą zapomnieć o golu i awansie ( dla Danii i Armenii, dla Polski)
Pokażemy im POLSKĄ siłę!!!(Nie tylko powyżej wymienionym krajom. Mówię także o Rumunii:flag_td: ,Armenii:flag_am: i Kazachstanowi:flag_kz: )Przypominam ,że nie tylko rozmawiamy na temat Polski:blond-haired_man: -
@rybusmaster No to bomba dam cos od siebie czasami Viva la Espana