Mundial-czas zacząć
-
Mega mistrzostwa nam się trafiły
-
@byku-duma-warmii Dużo niespodzianek
-
@dovco_handf
Dzięki temu tak fajnie się ogląda -
Wczorajszy comeback Belgii to było coś
-
@toomanyways racja ale jak Japonia narobiła im tyle problemów to co może zrobić Brazylia ?
-
@marcin657827 na pewno nie będzie można narzekać na nudę
-
@toomanyways
Fella gość od zadań specjalnych nie tylko w Manchesterze United, ale również w Belgii -
Nawalka nie będzie już trenerem, co o tym sądzicie? Według mnie był dobrym trenerem i ciężko na dziś o lepszego od niego (zagraniczni odpadaja, za długa aklimtyzacja z Reprezentacja i wgl) wydaje mi że to nasze pseudogwaizdy powinny odpasc, i śmiem nawet powiedzieć że oprócz Krychowiaka, Piszczka i Cionka także Lewandowski powinien wypaść z kadry, moim skromnym zdaniem na mistrzostwach nie pokazał nic oprócz hedden shoulders, o wiele wyższy poziom zaprezentował choćby Grosik czy Rybus
-
@łukasz-wierzbowski Proponuję Wengera
-
@łukasz-wierzbowski
Teraz to tylko i wyłącznie trener zagraniczny, bo raczej ciężko będzie znaleźć trenera w polsce, który poradzi sobie z presją ME i MŚ. -
Chodzą ploty że Gianni De Biasi może objąć naszą reprę.
-
@mihau1878 Belgia zasłużenie wygrała.
-
Nie patrząc na ten wynik to obie reprezentacjie osiągneły sukces na tych mistrzostwach. Choć moim zdaniem to większy sukces osiągneła Anglia, bo nikt na nich nie stawiał przed turniejem.
-
Już dziś wielki finał mundialu, przeczuwam że wygrają Francuzi ale chciałbym aby wygrała Chorwacja bo to by była niezła niespodzianka i nowa karta w historii MŚ
-
@marcin657827
Chorwacja już chyba wykorzystała łut szczęścia na tych mistrzostwach. -
@byku-duma-warmii czy te zwycięstwa były szczęśliwe? Z Anglią od strzelonej bramki na 1-1 rządzili na boisku. Tak samo można powiedzieć że 2 lata temu Portugalia wygrała Euro na farcie bo nie wygrali ani jednego meczu w regulaminowym czasie gry
-
@marcin657827
Nawet trzeba tak powiedzieć, choć w decydujących momentach potrafili pokazać swoją wyższość nad rywalem. -
I jednak moje przewidywania się sprawdziły i Francuzi Mistrzami Świata choć szkoda Chorwatów bo zagrali zdecydowanie lepszy mecz od Francjii
-
@marcin657827 Nie kibicowałem ani Francuzom ani Chorwatów, jednak żabojady zwyciężyli zasłużenie.Takie moje zdanie.