Gry poza OSM :)
-
@huzar-shakir to si臋 nigdy nie starzeje
-
@huzar-shakir jak dsj to dla mnie 2.1
-
@mihau1878 @Rusewicz jak wi臋kszo艣膰 w naszym kraju lubi臋 skoki.w 2 czy 3 gram ch臋tnie a ju偶 w szczeg贸lno艣ci K281 S艂owenia
-
@rusewicz said in Gry poza OSM :
@szpilka134 apex legend wygl膮da fajnie, ogl膮da艂em stream izaka. Ch臋tnie w ni膮 zgaram
Izak zawsze na propsie
-
@Rusewicz fajna gra polecam ale mi do gustu nie pasuje ja lubie gry typu nw albion online czy League of legends
-
@szpilka134 ja w艂a艣nie wol臋 gry dla du偶ych ch艂opc贸w czyli strzelanki
-
@szpilka134 said in Gry poza OSM :
@Rusewicz fajna gra polecam ale mi do gustu nie pasuje ja lubie gry typu nw albion online czy League of legends
Jest masa fajnych gier, ca艂a seria kingsbounty, darkest dungeon, divinity 1 i 2 to tak pierwsze lepsze z brzegu, akurat tego typu gierki mi podchodz膮, te co napisa艂em przeszed艂em minimum 2 razy
-
@szpilka134 proponuj臋 ci gr臋 "Contra" i "Dizzy" .Gwarancja 偶e d艂ugo pograsz gwarantowana
-
@huzar-shakir klasyka z Pegasusa
-
@rusewicz tak tak.pegasus gdzie艣 mam schowany.na chodzie jest to czasem dam.dzieciakom pogra膰
-
@huzar-shakir pi臋kna rzecz by艂a. Dmuchanie w kardridze 偶eby dzia艂a艂y, spalone zasilacze czy chodzenie na bazar i wymiana na inne gry co weekend
-
O skubany ja w cracovii mam dopiero 22 sezon http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2019-02-20/polak-pobil-rekord-guinnessa-w-najdluzszej-grze-w-football-managera/
-
Widzieli艣cie gre o nazwie metro Exodus spoko strzelanka pierwszo osobowa z elementami horroru spoko gierka szczeg贸lnie polecam tym co lubi膮 strzelanki
-
Mo偶e kto艣 z was gra w to ?;D
-
@stefan-joptwojma膰 a ty grasz?
-
@szpilka134 said in Gry poza OSM :
@stefan-joptwojma膰 a ty grasz?
Niestety nie, nie mam tyle czasu;/
-
Kto gra w typera?