World Sub Cup (Polska)
-
powodzenia panowie
-
Turkey vs Argentina
Away team:
G1 @Rafa-Cunha (C)
G3 @nelsonm91
G5 @jOAQUIN-MOLINAA
G7 @Doman7
G9 @ApoKaLipSisNeW (PM) -
Nie tacy Hiszpanie straszni jak się mogło wydawać :clap_tone2:.
-
Co tam się podziało, jak na bitwy sporo goli szkoda, że jedna więcej dla rywala, czerwona ?
-
@stefan-joptwojmać Wygrywałem najpierw 1:0, później było 1:1 a do 70 minuty prowadziłem już 3:1 i nagle w ciągu 5 minut wpier....dzielił mi 3 bramki - no i co tam się podziało? Chyba silnik dzis był dla niego łaskawy.
-
@rusewicz said in World Sub Cup (Polska):
@stefan-joptwojmać Wygrywałem najpierw 1:0, później było 1:1 a do 70 minuty prowadziłem już 3:1 i nagle w ciągu 5 minut wpier....dzielił mi 3 bramki - no i co tam się podziało? Chyba silnik dzis był dla niego łaskawy.
No ja ostatnio tak się irytowałem w bitwie z KOKA, 3x obóz i 3x czerwo i 3 obozy w dupe, w dodatku wszystkie kartki zarobione między 30 a 38 min gdy to przeciwnik grał agresywniej ode mnie !! Także trzeba to przyjąć i iść dalej. Nic się nie stało !:)
-
@didierluk Panie Sędzio, poprosimy o koniec w tym momencie tego meczu! Brawo Polska! :clap_tone2:
-
Mecz z naszej grupy: Turcja :flag_tr: - Argentyna :flag_ar:
-
Po takiej kolejce jak dzisiaj, rosną szanse na to by awansować z tej grupy. Walczymy dalej
-
@mati-colchoner said in World Sub Cup (Polska):
Po takiej kolejce jak dzisiaj, rosną szanse na to by awansować z tej grupy. Walczymy dalej
Brawo Panowie. Jazda z nimi xD
-
Gromimy Hiszpanów! Brawo drużyna :clap_tone2: