World Sub Cup (Polska)
-
-
@daroo933 said in World Sub Cup (Polska):
@borynos said in World Sub Cup (Polska):
ależ progresy, szok
No niestety w tym elemencie Rosjanie zjedli naszych na śniadanie
Dali nam popalić z progresem.
-
@dovco_handf said in World Sub Cup (Polska):
@daroo933 said in World Sub Cup (Polska):
@borynos said in World Sub Cup (Polska):
ależ progresy, szok
No niestety w tym elemencie Rosjanie zjedli naszych na śniadanie
Dali nam popalić z progresem.
Niestety na tym etapie wartość kadry ma już bardzo duże znaczenie.. Chociaż wszystko zależy od taktyki bo nie raz wygrywalo się mecze mając kadrę 2x słabszą.. Ale Ruski to nie
-
Dziękuję wam za grę @ToomAnyWays @Rusewicz @Pansushe @suchy998 @Didierluk w Młodzieżowej Reprezentacji Polski
Wiedziałem że będzie ciężko z Rosjanami , jednak jak pokazaliście mimo dużej przewagi rywali w progresie walczyliście do końca oraz zmniejszyliście przewagę Rosjan
Jedynie jestem zły na Rosjan że nie zmienili nazwy bitwy -
Nie udało się Ja mimo dobrego początku nie dałem rady przeciwko obozom rywali, w większości meczów zabrakło szczęścia. Ale dzięki panowie za walkę do końca Mam nadzieję że będzie jeszcze okazja pograć razem
-
@damiś27 said in World Sub Cup (Polska):
Zrobiliście co mogli, rywale po prostu okazali się lepsi i wygrali. Dla was wielkie brawa za zaangażowane i walkę do samego końca. Przegrać po walce to żadna hańba .
-
Brawo Panowie za walkę do końca @ToomAnyWays @Rusewicz @Pansushe @suchy998 @Didierluk
-
Podsumowanie World Sub Cup
Ćwierćfinały
Półfinały
Finał i bitwa o trzecie miejsce
Bitwa o Trzecie miejsce dla Młodzieżowej Reprezentacji Rosji
FINAŁ: Portugalia oraz Brazylia
Podium World Sub Cup
@Mati-Colchoner @Rusewicz Gratuluję powołania do Reprezentacji Polski
@Mati-Colchoner @Rusewicz @ToomAnyWays @Pansushe @suchy998 @Didierluk @martin343 @Kamson73 @sebgol @robb-Z @kryminalksg @havsky @Bolesław-Chrobry oraz gracze powołani @Jibline @Kamieñ22 @LookPicture @Łukasz-Wierzbowski @Mateusz-Lambert @Vip3r94 @Cezarro @cogito @chmura87 @KysiuS @maqpax
@pawelbiniek1 @radek12_19 @Rhett1 @tristan1982Gratuluję dobrej gry indywidualnej i grupowej.
Przełożyło się dla was to na powołanie do Młodzieżowej Reprezentacji Polski
Ja i @Dovco_HandF dziękujemy wam za walkę w tym turnieju, jednak mam nadzieję że to dopiero początek walki o Reprezentację Polski i Młodzieżowej Reprezentacji Polski Powodzenia -
Wyeliminował nas nie kto inny tylko medalista Nieoficjalnych Mistrzostw Świata Młodzieżowych Reprezentacji OSM: Rosja. To nie wstyd odpaść po bitwie z kimś takim.
Było wiele głosów krytycznych, kiedy z @Damiś27 postanowiliśmy uruchomić projekt młodzieżowych reprezentacji, który w naszym zamyślę miał zastąpić wcześniejsze sparingi o pietruszkę "dorosłej kadry". W tej naszej "młodzieżowce" będziemy dawać szanse debiutów i gry menadżerom, wyróżniającym się w turniejach organizowanych przez Polski Personel OSM. Będą to ludzie jak do tej pory, którzy pukają do bram głównej kadry. Będą to ludzie, którzy za nieprzeciętne umiejętności osiągane na tle innych zasługują, aby chociaż raz zagrać z orzełkiem na piersi, reprezentując Polskę. Wrażenia z tego faktu - bezcenne. Motywacja dla wielu graczy - ogromna. Rywalizację o grę w głównej kadrze - zaostrzona. Same plusy . -
-
-