OSM WC 2018 Edition
-
@markez17 said in Strona główna > Updates > OSM WC 2018 Edition
Hey bosses, OSM World Championship is back with it's 2018 edition!
What is OSM World Championship?
OSM World Championship is an official event organized by the OSM staff for the outstanding managers in this game, based on the total number of manager points they earned during a set period. No cheaters or managers with forum bans will be allowed to join the competition and play in it, whether they were found guilty during the qualification period, after it, or during the World Championship itself.
2018 Edition of OSM WC will be played in same format as 2017 edition:
- 192 managers (including winners of past 3 editions that won't need to qualify for it)
- 3 rounds
- Round 1: 16 leagues of 12 managers each » Top 3 managers from each league go through to Round 2
- Round 2: 4 leagues of 12 managers each » Top 3 managers from each league go through to Round 3
- Round 3: 1 league of 12 managers » The winner of the league is the OSM World Champion 2017.
- Special Leagues for each round (No BCs compensation, No training camps, No Secret trainings neither transfers. Remaining features like friendlies are up to each manager to decide how many they do per round)
VERY IMPORTANT: The number of manager qualified to Round 1 (192 actually) can be reduced!
What must you know about get a place in WC?
- Only leagues with a minimum of 14 matches played on it will be taken into account
- Qualification period will be between 1st December and 31st May, but only leagues that finish from 14th December onwards will be taken into account
- We'll be doing random checks on managers that are on TOP 500 on this period, so if you're thinking on take a short cut to qualify, think twice.
- Managers who have been punished between 01/2017 and day that WC begins can't take part!
Starting date: Not yet defined, but should be early July 2018!
What can I do in this topic until WC qualification period ends?
- Feel free to write your doubts (But please, read everything and see if someone already ask about it!) about competition. You can see last edition topic if you want, on the following link: https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/2663/osm-wc-2017-edition
- You can let us know how much Manager points you are recolecting when period begins and you finish your leagues. but don't forget that maybe it won't be your official amount.
- Only english is welcome here, don't write in another language!
An example about how let us know your manager points...
Markez17 (Slot 1)
22/12/2017 - Team A - 2000 manager points
20/01/2018 - Team B - 3200 manager points
20/02/2018 - Team C - 2500 manager pointsTotal between 14/12/2017 and 31/05/2018: 7700 manager points!
-
Polskie tłumaczenie - wkrótce.
-
czyli pierwszy sezon musi się skończyć najwcześniej 14 grudnia?
-
@łukasz-kowalski
Tak, ligi skończone przed 14 grudnia nie będą liczone do kwalifikacji -
no dobra, bez napinki specjalnej w tym roku spróbuję się dostać do MŚ
-
@łukasz-kowalski said in OSM WC 2018 Edition:
Przygotuj worek monet, najlepiej 2 worki inaczej będzie ciężko, niestety na wersji 3.0 kto wyda więcej kasy ten zagra w MŚ.
-
@stefan-joptwojmać said in OSM WC 2018 Edition:
@łukasz-kowalski said in OSM WC 2018 Edition:
Przygotuj worek monet, najlepiej 2 worki inaczej będzie ciężko, niestety na wersji 3.0 kto wyda więcej kasy ten zagra w MŚ.
bez monet, bez napinki... tylko taktyka i lista transferowa zobaczymy po pierwszym sezonie
-
No to teraz po buuumieee na minionki trzeba zbierać punkty w OSM:)
-
@stefan-joptwojmać
Nie koniecznie mi w tamtym sezonie udało się dostać do MŚ prawie nie zużywając monet, spokojnie sobie zbierałem punkty za ligi i krok po kroku udało się awansować. -
@rusewicz said in OSM WC 2018 Edition:
jezeli moja liga konczy sie za 28 dni, to pkt beda liczone czy nie : >
Tak.
Ligi zakończone 14 grudnia i później będą brane pod uwagę jeżeli zagrasz w lidze co najmniej 14 meczy.
Przykład: