• Dutch Users

  Zojuist heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid om meteen te scouten. Ik was opzoek naar een talentvolle middenvelder met kwaliteit 90+, maar zonder voorkeur voor zijn stijl.

  Dit resulteerde in de volgende drie spelers:

  0_1513356642487_2017-12-15 (1).png

  Toen ik de resultaten zag, dacht ik dat ik het verkeerde had aangevinkt. Maar wat blijkt dat ik gewoon de juiste instructies heb aangewezen voor de scout.

  De screenshot is te groot om bij te voegen, ik probeer het nogmaals in een antwoord op deze post.

 • Dutch Users

  Oke de screenshot kan niet geupload worden, maar de instructies waren:

  Positie: Middenvelder
  Stijl: Geen voorkeur
  Kwaliteit: 90+
  Leeftijd: Talentvol <25

  Kan het zijn dat de scout met verkeerde spelers terug is gekomen ?


 • Dat betekent dat er geen talentvolle middenvelders van 90+ meer beschikbaar zijn in jouw competitie, waardoor je scout met minder goede spelers terugkomt. Geen bug dus.

 • Dutch Users

  @memphis-united_nl denk je dit nu werkelijk ? Dat er geen betere spelers zijn dan deze resultaten ? Kun je mij niet wijsmaken. Wel bedankt voor je antwoord.

 • Moderator NL

  @gekke-bryan_nl

  Memphis geeft gewoon het correcte antwoord. Er zijn zeer weinig spelers onder de 25 jaar die een rating hebben van 90+. Als de scout dus terugkeert met andere spelers, betekent dit simpelweg dat er geen spelers meer beschikbaar zijn die onder jou gekozen criteria vallen. De scout komt dan automatisch terug met spelers die daar het dichtste bij zitten qua ratings (80-89)

  Check zelf maar eens de basisteams van de topclubs in de grote landen. En je zult zien dat er zeer weinig spelers zijn die een 90+ rating hebben en jonger dan 25 jaar zijn.

  https://www.onlinesoccermanager.nl/LeagueTypes