• Dutch Users

  Beste mensen van osm,

  naar mijn idee is er sinds de jaarwisseling een bug gaande in osm, in ieder geval wat betreft de transfers.
  Ineens worden er totaal geen spelers meer verkocht. en nee, dit geldt niet alleen voor mij, maar voor de hele competitie waarin ik zit.
  Ik zit daarnaast in verschillende competities, en bij elke competitie lijkt hetzelfde probleem te spelen.
  Er worden niet tot nauwelijks spelers verkocht. daarnaast lijkt het algoritme van transfers ook in de war te zijn. in ieder geval de verkoop van spelers is ineens willekeurig, daar het hiervoor (voor nieuwsjaarsdag) gewoon op standaard tijden plaatsvonden.
  Nu vroeg ik mij af of dat een correcte constatering van mij was.
  Wat nog mogelijk zou kunnen zijn is dat dit een bug is wat zich op een aantal servers bevind, dus dat niet iedereen er last van heeft.
  Maar het fabeltje dat ik als individuele manager toevallig vandaag geen spelers heb verkocht omdat dat 'pech' is, lijkt me vrij onwaarschijnlijk, gezien het feit dat 'toevallig' niemand meer mensen verkoopt, en dat het opvallend is dat als er al iets word verkocht dat op hele vreemde tijden gebeurd. alleen in de ochtend werden er 1/2 spelertjes verkocht in de competitie, voor de rest lijkt het allemaal nogal ontregeld.

  Graag reactie? klopt dit?

 • Moderator NL

  @jkwadraat_nl

  Ik heb het even bij mijn eigen clubs gecheckt en inderdaad, bij de ene club loopt alles prima en bij de andere club is er geen enkele speler, van geen enkele club verkocht. Heb de vraag uit staan of er problemen zijn met de transferworkers.

 • Dutch Users

  @fc-eddie_nl graag. bedankt iig. sinds vanochtend weet ik bijna wel zeker dat dit idd het geval is zoals jij beschrijft 'problemen met transferworkers'. op dit moment is het wel 100% duidelijk dat er iets niet klopt en dat er sprake is van een bug. balen.

 • Moderator NL

  @jkwadraat_nl

  Er waren inderdaad problemen met de workers. Deze zouden inmiddels gefixt moeten zijn. Ondanks dat er bij mijn ene slot nog steeds geen transfers zijn geweest, zijn de 'buitenlandse spelers' wel in waarde gedaald. Normaal gesproken betekent dit dat de workers wel langs geweest zijn. Ondervindt jij zelf nog problemen?

 • Dutch Users

  dus toch. de bug lijkt idd gerepareerd te zijn. ik heb nu weer meerdere mensen getransfereerd, en zie in alle verschillende competities dat er weer word verkocht. het lijkt dus allemaal weer prima in orde. dank voor het adequate handelen! grtjs

 • Moderator NL

  Yes, workers werken weer. En geen probleem. Dan zal ik nu dit topic sluiten.