• Hallo, ik vind het allereerst erg teleurstellend waarom deze competitie ineens is verwijderd en vraag me af waarom dat nodig was.

  Ik las dat er geen datum bekend is wanneer deze competitie terugkeert.. maar kan er wel duidelijkheid komen óf de competitie überhaupt terugkeert en zo ja, wanneer er een eventuele datum bekend kan worden gemaakt?

  Ik heb vroeger erg veel Fantasy gespeeld en vind het een gemis dat deze competitie om vooralsnog onduidelijke redenen is verwijderd.. Alvast bedankt voor de reactie namens een voorstander van de Fantasy-league.


 • Ewa thomas, ik geef je gelijk. Maar GB kennende duurt dat nog minstens tot 2020

 • Moderator NL

  @youtube_nl

  De Fantasy competitie werd verwijderd vanwege de problemen die ermee ontstonden. Er was een bug gaande waardoor sommige competities bleven vast hangen en verwijderd moesten worden. Ook werden er meer Fantasy competities aangemaakt dan dat er animo voor was. Veel competities kwamen dus niet vol, waardoor managers een week moesten wachten voordat ze weer een nieuw team konden kiezen.

  Het is nog altijd de bedoeling dat de Fantasy competitie weer terugkomt (met de nodige aanpassingen), maar wanneer is niet te zeggen. Wij hebben geen inzage in de planning van Gamebasics. Sowieso zijn er op dit moment andere prioriteiten.