EURO Nations Tournament 2018
-
@stefan-joptwojmać Mega mocna paka reprezentacji Polski.Zadrzeć z Wami w tym momencie to chyba nikomu by się nie chciało.
Panowie.Zlejcie rywali.Powodzenia. -
Ale flaga odpowiednia: P
-
powodzenia Panowie
-
Powodzenia
-
Powodzenia :flag_pl:
Chciałem pogratulować @Mati-Colchoner powołania do Reprezentacji Polski :flag_pl:
Zasłużył sobie grając indywidualnie, turniejach i bitwach oraz w Młodzieżowej Reprezentacji Polski :flag_pl: -
Graty @Mati-Colchoner ! Powodzenia wszystkim!
-
@damiś27 said in EURO Nations Tournament 2018:
:clap_tone2::clap_tone2::clap_tone2: @Mati-Colchoner :clap_tone2::clap_tone2::clap_tone2:
-
@dovco_handf Mistrzem Europy jeszcze nie jestem, ale wierze że to się zmieni po tym turnieju
-
@mati-colchoner said in EURO Nations Tournament 2018:
@dovco_handf Mistrzem Europy jeszcze nie jestem, ale wierze że to się zmieni po tym turnieju
Taki jest plan :clap_tone1:.
-
Kilka informacji:
Zaczynamy we środę i ligę założę po 19:30.
Nasz jest AWAY TEAM:
:flag_pl:Polska vs Słowenia:flag_si:
Cel 1 - Skenderbeu Korce - @sniki26
Cel 3 - Luftetari Gjirokaster - @Łukasz-Kowalski
Cel 5 - Partizani Tirana - @Mati-Colchoner
Cel 7 - KF Lushnje - @mihau1878
Cel 9 - Flamurtari Vlore - @Stefan-Joptwojmać (C)Zawodników można wystawiać na listę transferową od razu natomiast kupować można dopiero po północy!
-
Dostałem wiadomość od kapitana Słowacji i postanowiłem ją upublicznić.
hi mate! yes, i confirm the score, congratulations
And another thing: sorry for not writing you back. The second organizator Marjan told me that on the forum was felt that we are not interested in this battle. We had several problems. The manager wasn´t active for a long time got into hospital and nearly died because of an infection. I broke two of my fingers, had an injured knee, got into hospital for three days, problems in school, and lost a family member. One of us had problems in school as well. I hope you can understand our state. I am just 17 years old and in this conditions I couldn´t play a lot and manage our team. But we didn´t want to give up this battle because you already spent coins for it and not to spend it needlesly. However we won´t continue the tournament, we have only three players ready to play the game seriously, so we can´t solve it.
I hope that you understand this and we won´t be shown in a bad light. -
@stefan-joptwojmać To tak na poważnie?
-
@mati-colchoner said in EURO Nations Tournament 2018:
@stefan-joptwojmać To tak na poważnie?
Tak. To tyczy się poprzedniej bitwy - napisałem kapitana Słowacji, a teraz gramy ze Słowenią czyli na środę wszyscy zwraci i gotowi!:)
-
@stefan-joptwojmać To wiele wyjaśnia, pozostaje współczuć :flag_sk:
-
@stefan-joptwojmać Przykra sprawa ze Słowacją...
-
Tłumaczenie z translate jest bardzo ciekwą lekturą Myślałem, że odpadnę to czytając-
" Tak, potwierdzam wynik, gratulacj&:) I inna rzecz: żałujący dla nie piszący (pisanie) wy popieracie. drugi (sekunda; po drugie; popierać) organizator Marjan powiadał (opowiedział) mnie co (żeby; który) na forum było odczuwane co nie jesteśmy zainteresowani w tej walce. mieliśmy kilka kwestie. zarządzający wasn´t aktywny dla długiego czasu otrzymywał (dostał się) do szpital (szpitalny) i prawie umierał (umarły) z powodu infekcji. złamię (naruszył) dwa z moich palców, miał obrażone kolano, otrzymywany do szpitala dla trzech dni, kwestie w szkole, i stracił (zgubił) rodzinnego członka. Jed z USA miał kwestie w szkoła (szkolny) także. mam nadzieję wy móc rozumieć nasz państwo (stan; państwowy). JA jestem po prostu (dopiero co) 17 lata stary i w tych warunkach JA couldn´t grają wiele (wielka ilość; dużo) i kierują (dawać sobie radę) naszym zaspołem. Ale my didn´t brak (potrzeba) oddawać (zaniechać) tę walkę dlatego że wy już spędzaliście monety dla tego i nie spędzać to needlesly. Jednak wygrywamy (zwyciężył) ´t kontynuują (przedłużać) zawody, my ma tylko trzech gracze gotowy grać grę serio, tak (więc) my może ´t rozwiązują to. mam nadzieję co (żeby; który) wy rozumiecie ten (to) i wygrywamy (zwyciężył) ´t jest w złym świetle."Dobre
-
@stefan-joptwojmać said in EURO Nations Tournament 2018:
Zaczynamy we środę i ligę założę po 19:30.
To już dziś! Powodzenia :thumbsup_tone3:.
-
Taka cisza przed burzą, ale już się meldujemy i za około 2h zaczynamy jazdę:D
-
@borynos said in EURO Nations Tournament 2018:
i jak poszło ?
Mogło być lepiej, ale i tak jest świetnie. Mi niestety nie uda się powtórzyć wyczynu z poprzedniej bitwy i wygrać wszystkie mecze, ale reszta ma jeszcze taką szansę:)